FIre partier går sammen om budgettet i Glostrup. Foto: Facebook
FIre partier går sammen om budgettet i Glostrup. Foto: Facebook
06.09.2021 kl. 09.39

Flertal i Glostrup indgår budget uden om borgmesteren

Venstre og Dansk Folkeparti er sat uden for indflydelse på budgettet for næste år – men inviteres dog til at være med i indgået forlig. Det politiske indhold er ikke offentliggjort.

Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten i Glostrup har rottet sig sammen med Det Konservative Folkeparti og indgået en aftale om næste års budget.

Det oplyser parterne søndag aften på Facebook.

Med aftalen er borgmester John Engelhardt (V) og Dansk Folkeparti sat uden for indflydelse på kommunens budget for 2022, men partierne vil dog blive invitereret med til en række møder, oplyser spidskandidat for Det Konservative Folkeparti Dan Kornbek Kristensen.

– Vi inviterer nu de øvrige partier og lister i kommunalbestyrelsen til forhandlinger, da vi ønsker så bredt et forlig som muligt. Når denne møderække er afholdt, så vil vi kunne orientere meget mere om indholdet af budgetaftalen, skriver han.

LÆS OGSÅ Kort nyt
FOR ABONNENTER

Det er ikke første gang i denne valgperiode, at borgmester John Engelhardt (V) sættes uden for indflydelse. Det skete også i august 2018, da et flertal omfordelte formandsposterne i de stående udvalg, hvorefter selvsamme flertal også indgik et budgetforlig. mdbr@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Flertal i Glostrup indgår budget uden om borgmesteren Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger