Ole Jakobsen. Foto: Guldborgsund Kommune
Ole Jakobsen. Foto: Guldborgsund Kommune
30.09.2021 kl. 16.25

Guldborgsund-direktør bliver kommunaldirektør i Grønland

Guldborgsund Kommunes projekt- og økonomidirektør, Ole Jakobsen, har fået job som ny kommunaldirektør i Sermersooq Kommune i Grønland.

Guldborgsund Kommunes projekt- og økonomidirektør, Ole Jakobsen, skal fra midten af november stå i spidsen for administrationen i Sermersooq Kommune i Grønland som kommunaldirektør.

Dermed skal Guldborgsund sige farvel til Ole Jakobsen, der har været direktør i Guldborgsund Kommune siden kommunesammenlægningen. Inden da var han blandt andet kommunaldirektør i Sakskøbing.

Ole Jakobsen glæder sig til at vende tilbage til Grønland, hvor han har arbejdet før.

– Jeg glæder mig til at vende tilbage til Grønland og tage fat på de mange spændende opgaver, der venter i Sermersooq Kommune. Men der er ingen tvivl om, at jeg siger farvel med vemod i sindet. Jeg er selv fra Lolland-Falster og har arbejdet her i mange år, så jeg kommer selvfølgelig til at savne området og de mange gode mennesker, jeg har arbejdet sammen med, siger Ole Jakobsen i en pressemeddelelse fra Guldborgsund Kommune, hvor kommunaldirektør Søren Bonde også takker for Ole Jakobsens store indsats gennem årene.

LÆS OGSÅ Greve ansætter ny kommunaldirektør ovenpå skandalesag

– Ole Jakobsen er en stor kapacitet, og han har betydet meget for kommunen. Samtidig er han et utroligt rart menneske og et omvandrende leksikon inden for kommunal økonomi. Jeg ønsker ham stort tillykke med det nye job. Det er en rigtig spændende udfordring, han har sagt ja til, siger Søren Bonde. antj@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Guldborgsund-direktør bliver kommunaldirektør i Grønland Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger