Mads Young Christensen. Foto: Vordingborg Kommune
Mads Young Christensen. Foto: Vordingborg Kommune
27.09.2021 kl. 10.38

Vordingborg hyrer direktør uden fagområder

Mads Young Christensen er blevet ansat som ny direktør i Vordingborg Kommune fra den 1. november. Det er dog endnu uvist, hvilke ansvarsområder den nye direktør får.

Den 1. november tiltræder Mads Young Christensen som direktør i Vordingborg Kommune. Han kommer fra Holbæk Kommune, hvor han siden 2017 har været chef for Vækst og Bæredygtighed, som blandt andet omfatter teknik- og miljø, erhverv og videregående uddannelser.

Kommunaldirektør i Vordingborg Lau Svendsen-Tune glæder sig til at byde Mads Young Christensen velkommen.

– Mads kommer med rigtig mange kvalifikationer, som vi kan få stor gavn af. Han har en dyb indsigt i det tekniske område og en solid generel ledelseserfaring. Jeg er sikker på, at han vil bidrage til at fortsætte den positive udvikling af Vordingborg Kommune med sin energi, nytænkning og gode evner til at skabe relationer. Så jeg ser meget frem til at få ham med i direktionen, siger Lau Svendsen-Tune i en pressemeddelelse.

Direktørstillingen har været ledig siden 1. august, efter den daværende udviklingsdirektør skiftede til en kommunaldirektørstilling i Halsnæs. Med ansættelsen af Mads Young Christensen består direktionen i Vordingborg Kommune igen af tre direktører. Der er dog endnu ikke taget stilling til, hvilke fagområder Mads Young Christensen får ansvar for. Det bliver afklaret i direktionen efter tiltrædelsen, skriver Vordingborg Kommune i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ Ny direktør for børn og velfærd

Mads Young Christensen glæder sig til at komme i gang med de nye udfordringer.

– Den ekstraordinære natur, de charmerende købsstader og den centrale placering mellem hovedstaden og den kommende Femern Bælt forbindelse er flot nogle af de mange styrkepositioner, som gør Vordingborg til en spændende kommune med et stort udviklingspotentiale, som jeg glæder mig til at lære bedre at kende og ikke mindst bidrage til. Jeg ser frem til samarbejdet med politikere, ledere og medarbejdere og ikke mindst de forskellige lokalsamfund, erhvervsliv og frivillige, siger Mads Young Christensen i pressemeddelelsen.

Han er uddannet cand.merc. i kommunikation fra CBS i 2008 og har siden suppleret med flere lederuddannelser. Mads Young Christensen er 40 år og bor i Solrød med sin hustru og datter. antj@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Vordingborg hyrer direktør uden fagområder Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger