Rikke Blom. Foto: Albertslund Kommune
Rikke Blom. Foto: Albertslund Kommune
27.09.2021 kl. 10.24

Ny direktør for børn og velfærd

Albertslund Kommune har ansat Rikke Blom som ny direktør for børn, sundhed og velfærd.

Fra 1. november er Rikke Blom direktør for børn, sundhed og velfærd i Albertslund Kommune. Hun skal stå i spidsen for områder, der er højt prioriteret i Albertslund, skriver kommunen i en pressemeddelelse, hvor Rikke Blom også giver udtryk for, at hun glæder sig.

– Sammen med gode kolleger, politikere og aktive borgere ser jeg frem til at fortsætte den ambitiøse udvikling af Albertslund og velfærdsområderne, siger Rikke Blom.

Hun kommer fra en stilling som velfærdsdirektør i Odsherred Kommune, hvor hun har haft centeransvar for børn, unge og familier, omsorg og sundhed og social og psykiatri. I Albertslund ser man frem til at få Rikke Blom med ombord.

– Med Rikke Blom får vi en meget erfaren og kompetent direktør, som har arbejdet med de områder, som direktørområdet rummer. Det lover godt for udviklingen af velfærden i Albertslund. Jeg ser meget frem til samarbejdet med Rikke, siger kommunaldirektør Henrik Harder.

LÆS OGSÅ Erfaren chef bliver ny direktør

Rikke Blom efterfølger Anne-Mette Brandt, der midt i august startede som administrerende direktør i rådgivningsvirksomheden Type2Dialog. Rikke Blom er 46 år, uddannet cand.scient.adm. og er påbegyndt en master i public governance ved CBS. antj@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny direktør for børn og velfærd Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger