Anne-Sofie Degn. Foto: Greve Kommune
Anne-Sofie Degn. Foto: Greve Kommune
24.09.2021 kl. 10.57

Greve ansætter ny kommunaldirektør ovenpå skandalesag

Byrådet i Greve har besluttet at ansætte Anne-Sofie Degn som kommunaldirektør, efter kommunens hidtidige kommunaldirektør, Claus Thykjær, er blevet politianmeldt for private indkøb på kommunens kreditkort.

Greve Kommune har fået ny kommunaldirektør i den 42-årige Anne-Sofie Degn, der i forvejen er konstitueret kommunaldirektør i kommunen. Anne Sofie-Degn har været en del af Greve Kommunes direktion de seneste tre år, så hun kender kommunen indefra.

– Der er mange engagerede borgere og dygtige medarbejdere i administrationen og på institutionerne. Derfor er Greve Kommune allerede en rigtig god kommune, og jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for, at Greve bliver et endnu bedre sted for borgere og medarbejdere, siger Anne-Sofie Degn i en pressemeddelelse.

Borgmester Pernille Beckmann (V) glæder sig til fortsat at arbejde sammen med Anne-Sofie Degn.

– Anne-Sofie Degn har været en gevinst for Greve Kommune de seneste år. Hun har høje ambitioner på kommunens vegne, og hun er samtidig et menneske, som forstår at få administrationens mange forskellige fagligheder til at arbejde godt sammen, siger Pernille Beckmann.

LÆS OGSÅ Tre direktører bliver til to i Odsherred

Anne-Sofie Degn er uddannet cand.merc. og kom for tre år siden til Greve fra en stilling som vicedirektør i Københavns Kommune. Hun tiltræder stillingen øjeblikkeligt.

Greve Kommune blev sendt på jagt efter en ny kommunaldirektør, da kommunens hidtidige kommunaldirektør, Claus Thykjær, i starten af august blev afsløret i at have købt privat ind for omkring 16.000 kroner på kommunens kreditkort. Det førte også til, at byrådet besluttede at politianmelde den tidligere kommunaldirektør. antj@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Greve ansætter ny kommunaldirektør ovenpå skandalesag Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger