Foto: Sønderborg Kommune
Foto: Sønderborg Kommune
23.09.2021 kl. 12.30

Skolechef går på pension

Sønderborg skal på jagt efter en ny skole- og uddannelseschef.

Efter at have været chef i Sønderborg Kommune siden kommunalreformen, takker Erling Andresen af ved årsskiftet for at gå på pension. 

Dermed skal forvaltningen på jagt efter en ny skole- og uddannelseschef. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse. 

Her takker vicekommunaldirektør og direktør for børn, uddannelse og sundhed, Carsten Lund, for Erling Andresens mangeårige indsats. 

– Jeg vil gerne rose og anerkende Erling Andresens kæmpe indsats for Sønderborg Kommune med et særligt hjerte for og fokus på børn og unge de seneste 20 år. Erling Andresen har drevet ledelse i øjenhøjde på hele 0-18 års området, og hans kendskab, engagement og vedholdende fokus på vores skoler og institutioners arbejde med at løfte kerneopgaverne har været ganske imponerende. Jeg har som direktør sat utrolig stor pris på samspillet med Erling Andresen og trukket flittigt på hans store erfaring og viden om børn-, skole- og ungeområdet, siger han. 

LÆS OGSÅ Læsø fritstiller kommunaldirektør

64-årige Erling Andresen er oprindelig læreruddannet og har siden 2019 haft titel af skole- og uddannelseschef. Tidligere har han været blandt andet børne- og kulturchef og dagtilbudschef. mdbr@kl.dk

Emneord
Navne, Forvaltning

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Skolechef går på pension Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger