Foto: KL
Foto: KL
15.09.2021 kl. 11.53

Tidligere kommunaldirektør til Komponent

Komponent har ansat tidligere kommunaldirektør i Albertslund Kommune, Jette Runchel. Hun skal blandt arbejde med talentudvikling og kodeks for samarbejdet blandt kommunalpolitikere.

Komponent har tilknyttet Jette Runchel, der er tidligere kommunaldirektør i Albertslund Kommune og ledelsesambassadør for Offentlig Ledelse 2020.

Jette Runchel skal blandt andet arbejde med direktionsforløb og talentudvikling blandt offentlige ledere. Ligesom hun skal være med til at udvikle tilbud til kommunalpolitikere om for eksempel kodeks for samarbejdet i kommunalbestyrelsen og mellem politikere og forvaltning. Derudover bliver hun tilknyttet som underviser på Den Offentlige Lederuddannelse (DOL).

Direktør i Komponent Jonatan Schloss lægger ikke skjul på, at han er yderst tilfreds med at få Jette Runchel med om bord.

– Jette er en stor kapacitet inden for offentlig ledelse. Hun kommer med en praksiserfaring i forhold til topledelse, samarbejdet med politikerne og ledelse på tværs, som både vi og kommunerne kan få stor gavn af, siger han.

LÆS OGSÅ Borgmester fjerner direktør efter kritik af jobcenter

Jette Runchel har været kommunaldirektør i Albertslund Kommune siden 2012 og frem til den 1. august i år. Hun er ikke den eneste kommunaldirektør, der har følt sig tiltrukket af udfordringerne i Komponent. I august måned blev Jesper Hosbond Jensen, der har en baggrund som kommunaldirektør i Syddjurs Kommune, ansat i Komponent. Her skal han som chefkonsulent især understøtte kommunernes arbejde med ledelse af den digitale tranformation.gij@kl.dk

Emneord
Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Tidligere kommunaldirektør til Komponent Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger