Pressefoto
Pressefoto
13.09.2021 kl. 08.53

Borgmester springer til for konservativt koryfæ

Helsingør-borgmester Benedikte Kiær (K) har besluttet sig for at stille op til regionsrådet i Region Hovedstaden, efter partifællen Per Tærsbøl efter 48 år i politik ikke genopstiller.

Der skal en klar Helsingør-stemme i regionsrådet i Region Hovedstaden, mener borgmester Benedikte Kiær (K), som derfor har besluttet sig for at springe til, da Per Tærsbøl efter 48 år i politik har besluttet ikke at genopstille.

– Som borgmester kæmper jeg for borgerne i Helsingør Kommune. Altid! Det vil jeg også gøre i regionsrådet. For Per Tærsbøl genopstiller ikke. Det betyder, vi mangler en klar Helsingør-stemme i regionsrådet. Derfor springer jeg til. Faktisk er det en pligt!, skriver Benedikte Kiær på Facebook.

Hun skriver videre, at Helsingør Kommune er ved at bygge et sundhedshus til 430 millioner.

– Sundhedshuset bliver et flagskib for det nære sundhedsvæsen. Men det skal følges ordentlig til dørs, og det kræver en Helsingør-politiker i Regionsrådet. Jeg har før siddet i regionsrådet, og derfor ved jeg, man skal være på stikkerne for at sikre et godt lokalt sundhedsvæsen, skriver Benedikte Kiær.

LÆS OGSÅ Byrådsmedlem bliver spidskandidat for SF til RV21

Benedikte Kiær bliver nummer fire på den konservative liste til regionsrådet. Benedikte Kiær sad i regionsrådet fra 2006-2010. antj@kl.dk

Emneord
RV21, Regionerne, Valg, Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Borgmester springer til for konservativt koryfæ Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger