PR-foto
PR-foto
10.09.2021 kl. 09.17

Ekskluderet V-kandidat klar med egen lokalliste

Johnny Killerup, der blev smidt ud af Venstre i Odense efter at have sagt, han ville pege på sig selv som borgmester, stiller nu op for egen lokalliste.

’Liberaterne’ er navnet på Johnny Killerups nye lokalliste, som vælgerne i Odense kan sætte kryds ved, når der er kommunalvalg.

Han har valgt at stifte sin egen liste, efter han for knap 14 dage siden blev ekskluderet af Venstre, da han i et interview med TV 2 Fyn blev spurgt: Hvis du får flere stemmer end Christoffer Lilleholt (Venstres spidskandidat i Odense, red.), og der er blåt flertal… Er Johnny Killerup så borgmester? Og han besvarede det med et ”ja”. Det kostede ham byrådskandidaturet hos Venstre, som mente, at Johnny Killerup havde optrådt ”illoyalt over for Venstre og medlemmernes demokratiske beslutning om, at Christoffer Lilleholt er Venstres egen spids- og borgmesterkandidat i Odense”.

Nu er han altså i stedet klar med sin egen lokalliste, som ifølge TV 2 Fyn har 21 visioner og et 200 sider langt partiprogram. Det er fri af blokpolitik, og Johnny Killerup vil ikke på forhånd pege på hverken en blå eller en rød borgmester. Til TV 2 Fyn siger Johnny Killerup, at han tror på, Liberaterne får en plads i byrådet i Odense efter valget.

– For det første, fordi det viser sig, at folk skifter parti og stemme efter holdninger, følelser, personligheder og sager. Det andet er, at vi faktisk har en ny måde at ville drive politik på, siger han til TV 2 Fyn.

LÆS OGSÅ Kort nyt
FOR ABONNENTER

Han fortæller desuden, at Liberaterne har yderligere fire kandidater. Dem sættes der dog først navn på i løbet af fredag. antj@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ekskluderet V-kandidat klar med egen lokalliste Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger