Foto: Sønderborg Kommune
Foto: Sønderborg Kommune
01.09.2021 kl. 09.30

Sønderborg skal have ny direktør

Nuværende direktør for job og velfærd i Sønderborg, Helle Mønsted Nielsen, stopper på posten.

Efter seks år på posten som direktør for Job og Velfærd, der dækker over social,- senior- og arbejdsmarkedsområdet, har Helle Mønsted Nielsen ønsket at stoppe på posten. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Hun stopper med øjeblikkelig virkning for at afvikle ferie, men er dog ikke helt færdig i kommunen. Efter hendes ferie starter hun som seniorkonsulent i kommunaldirektørens stabe.

– Det har været en fantastisk rejse med alt det, jeg kunne drømme om. Jeg har givet alt, hvad jeg har kunnet, og jeg har stillet høje krav til mig selv og de kolleger, jeg har arbejdet sammen med. Men efter grundige overvejelser har jeg besluttet, at det er rettidig omhu for mig selv, at jeg stopper som direktør, ændrer på mine prioriteringer og omlægger mit arbejdsliv, siger hun. 

Kommunaldirektør Tim Hansen har forståelse for beslutningen.

LÆS OGSÅ Greve ansætter ny kommunaldirektør ovenpå skandalesag

– Jeg har siden 2009 haft et tæt samarbejde med Helle Mønsted Nielsen – først som fagdirektør og siden som kommunaldirektør. Hun har altid sat borgerne i Sønderborg Kommune først, og Helle Mønsted Nielsens stærke værdier og høje faglighed går hånd i hånd med fællesskab og stor integritet. Jeg vil gerne sige tak for hendes store arbejdsindsats i topledelsen af Sønderborg Kommune, siger kommunaldirektøren.

Økonomiudvalget i Sønderborg har besluttet at konstituere økonomidirektør Lisbeth Hansen som direktør for arbejdsmarkedsområdet, og kommunaldirektøren overtager indtil videre ansvaret for social- og arbejdsmarkedsområdet. marp@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Sønderborg skal have ny direktør for Job og Velfærd Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger