Foto: Københavns Kommune
Foto: Københavns Kommune
28.10.2021 kl. 09.48

Borgmester testet positiv for corona under debatmøde

Sundheds- og omsorgsborgmester i København, Sisse Marie Welling (SF), modtog tirsdag aften under et debatmøde et positivt svar på sin coronatest.

Valgkampen er i fuld gang, men i de næste par dage bliver det på lidt lavere blus for Sisse Marie Welling (SF), der er sundsheds- og omsorgsbormester i København. Tirsdag aften blev hun nemlig testet positiv for corona, skriver hun i et opslag på Facebook.

Svaret fik hun midt under et debatarrangement, som hun derfor straks måtte forlade for at gå i isolation. Det skriver TV2 Lorry. I et skriftligt svar til tv-stationen skriver borgmesteren:

– Jeg er rigtig glad for, at det blev fanget, inden jeg begyndte at få symptomer – og dermed forhåbentlig, inden jeg har smittet nogen.

I sit Facebook-opslag oplyser borgmesteren, at hun er vaccineret, og at Sundhedsstyrelsens retninglinjer lyder, at vaccinerede må gå ud af isolation efter 48 timer uden symptomer. Hun ved dog ikke endnu, hvornår det gælder for hende.

LÆS OGSÅ Tillykke med valget

Selvom hun er gået i isolation stopper valgkampen dog ikke.

– Vi har et hamrende stærkt hold i SF - de andre kandidater og alle de frivillige knokler videre. Jeg håber, at du husker, at smile, vinke og snakke med dem. Imens arbejder jeg på, at få sat et online vælgermøde op og lave noget åben spørgetid med jer, inden jeg igen - lige om lidt - er tilbage på gader og stræder, skriver Sisse Marie Welling i sit Facebook-opslag. marp@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Borgmester testet positiv for corona under debatmøde Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger