Byrådsmedlem Bjarne Overmark mener ikke, en familiechef bør reklamere med, at hun går til mandestrip. Foto: Randers Kommune
Byrådsmedlem Bjarne Overmark mener ikke, en familiechef bør reklamere med, at hun går til mandestrip. Foto: Randers Kommune
14.10.2021 kl. 09.31

Må en familiechef tage til mandestrip i fritiden? Nej, mener byrådsmedlem, mens borgmesteren ryster på hovedet

Familiechef i Randers Kommune, Ann Hermansen, optrådte ifølge byrådsmedlem Bjarne Overmark (Beboerlisten) upassende på Facebook. Borgmester Torben Hansen (S) forsvarer medarbejdernes privatliv.

Man skal passe på, hvad man skriver på Facebook. 

I hvert fald hvis man er ansat i forvaltningen i Randers Kommune og vil undgå at blive genstand for kritik fra byrådsmedlem Bjarne Overmark (Beboerlisten).

I et offentligt Facebook-opslag fra sidste torsdag skrev Louise Brown, der indtil for nylig var spidskandidat for Liberal Alliance til kommunalvalget i Randers, at hun og Ann Hermansen, familiechef i Randers Kommune, var på vej til mandestrip. 

Det er upassende at offentliggøre den slags på Facebook, mener Bjarne Overmark, der tilmed mener, at det vidner om dårlig dømmekraft fra Ann Hermansens side. 

LÆS OGSÅ Haderslev får påbud om at forebygge risikoen for vold fra byrådsmedlem

– Som ledende embedsmand er det upassende at optræde med det, og jeg er sikker på, at hvis kommunaldirektøren havde skrevet det samme, var han endt på alverdens forsider, siger Bjarne Overmark til TV 2 Østjylland

Bjarne Overmark har rundsendt opslaget til byrådet og direktionen og i mailen sat spørgsmålstegn ved Ann Hermansens dømmekraft. 

Ann Hermansen er rystet over sagen, som hun kommenterer på Facebook. 

– Der har været talt meget om frygtkulturen i Randers Kommune. Nok egentlig mest om, at den ikke findes. Jeg spekulerer på, om dem, der påstår, at den ikke findes, vitterligt tror, at det også er sådan her det foregår i andre kommuner, eller om de har andre gode grunde til at holde fast i, at det her er en helt almindelig kommune. Jeg påstår, at den findes. Jeg har i min karriere arbejdet som leder i fem forskellige kommuner og jeg har aldrig oplevet noget lignende, skriver hun. 

LÆS OGSÅ Ny enhed skal håndtere sager om sexisme

Bjarne Overmark forsøgte forleden at få mailen og emnet på byrådets dagsorden, men et flertal afviste den anmodning, og borgmester Torben Hansen (S) tager skarp afstand fra Bjarne Overmarks kritik, som han mener, han burde have rettet til ham eller kommunaldirektøren frem for i offentligheden. 

– Jeg vil gerne understrege, at jeg slår fuldstændig ring om vores ansatte i Randers Kommune. De har ret til at ytre sig, og de har deres fulde ret til at have et privatliv, siger Torben Hansen til TV 2 Østjylland.

Det var ifølge Ann Hermansen kun for sjov, at Louise Brown skrev, at de skulle til mandestrip. De var på vej til at overvære et et stand-up-show. mdbr@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Må en familiechef tage til mandestrip i fritiden? Nej, mener byrådsmedlem, mens borgmesteren ryster på hovedet Felter med * skal udfyldes
 
Af: Jan Dehn
Den 14.10.2021 kl. 16:14

Click bait, eller hvad er vinklen?

svar på: Må en familiechef tage til mandestrip i fritiden? Nej, mener byrådsmedlem, mens borgmesteren ryster på hovedet

Kunne lidt selvransagelse på Danske Kommuner komme på tale i denne sag?

Hvis omtalen og substansen handler om offentligt ansattes ret til privatliv, så skulle at måske have valgt en mindre clikcbait agtig overskrift og rubrik? Og hvorfor et stort billede af Bjarne Overmark? Og måske er det ikke i artiklens sidste sætning, at det skal fremgå, at der slet ikke var tale om at tage til mandestrip? Det der knæfald for en der brøler højt, det kan i altså gøre bedre!

Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger