John Jensen. Foto: Svendborg Kommune
John Jensen. Foto: Svendborg Kommune
30.11.2021 kl. 12.48

Svendborg-direktør går på pension

John Jensen, der har været ansat i Svendborg Kommune siden 1993, har besluttet at indstille karrieren ved udgangen af marts.

Den 65-årige John Jensen har netop meddelt den øvrige direktion i Svendborg Kommune, at han stopper som direktør for social, sundhed og beskæftigelse ved udgangen af marts næste år.

– Det er vel meget naturligt, at man i min alder overvejer, hvornår man vil gå på pension. Jeg synes, at foråret er et godt tidspunkt og passende i forhold til den nye kommunalbestyrelse, og det giver en fornuftig proces både for mig selv og organisationen, siger John Jensen i en pressemeddelelse og tilføjer, at det ikke har været en let beslutning.

– Jeg har igennem alle årene været rigtig glad for mit arbejde og mine medarbejdere, ledere og kolleger, men jeg sætter også stor pris på det, jeg laver, når jeg ikke arbejder – og det vil jeg gerne bruge meget mere tid på.

Den tidligere direktør for social, sundhed og beskæftigelse, Claus Sørensen, vender fra næste år tilbage til direktørområdet, når han overtager stillingen efter John Jensen. Rokaden betyder, at der bliver en stilling ledig i børn, unge, kultur og fritid, hvor Claus Sørensen har været direktør siden 2017.

LÆS OGSÅ Job tvinger nyvalgt ud af økonomiudvalg

– John Jensen har igennem alle årene fra vidt forskellige positioner ydet en kæmpe indsats for Svendborg Kommune. Johns mange faglige kvalifikationer og fine menneskelige egenskaber har samtidig gjort det til et stort privilegium for mig at samarbejde med John igennem mange år, siger Erik Meldgård Bendorf, kommunaldirektør i Svendborg Kommune. antj@kl.dk

Emneord
Navne, Forvaltning

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Svendborg-direktør går på pension Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger