Foto: Vejle Kommune
Foto: Vejle Kommune
25.11.2021 kl. 11.30

Vejle plukker økonomichef i nabokommunen

Anders Hansen afløser Ina Fejring, der er rokeret internt i Vejle Kommune.

Vejle Kommunes nye økonomichef bliver Anders Hansen, der kommer fra en stilling som netop økonomichef i Billund Kommune.

Det oplyser Vejle Kommune i en pressemeddelelse.

40-årige Anders Hansen er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet og er i gang med en masteruddannelse i offentlig ledelse. Før ansættelsen i Billund har han været administrativ leder på handicapområdet i Aarhus Kommune samt konsulent i magistratsafdelingen for social og beskæftigelse samme sted.

– Jeg er glad for at, at det er en stærk profil som Anders, som sætter sig i stolen som økonomichef i Vejle Kommune 1. januar. Anders vil videreføre og videreudvikle kommunens stærke økonomistyring. Han passer godt ind i økonomi- og arbejdsmarkedsforvaltningens tilgang, hvor vi gerne vil være den foretrukne samarbejdspartner gennem samarbejde og stærk professionalisme, siger Sarah Gaarde, der er direktør for økonomi- og arbejdsmarkedsforvaltningen i Vejle Kommune.

LÆS OGSÅ Svendborg-direktør går på pension

Forgængeren på posten, Ina Fejring, tiltrådte i begyndelsen af november som stabschef i Vejles børne- og ungeforvaltning. mdbr@kl.dk

Emneord
Forvaltning, Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Vejle plukker økonomichef i nabokommunen Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger