Foto: Privatfoto Ann Lindhardt
Foto: Privatfoto Ann Lindhardt
12.11.2021 kl. 10.21

Heftig debat på Facebook har udløst politianmeldelse fra to politikere

To politikere i Hørsholm har politianmeldt et medlem af bestyrelsen i den Konservative vælgerforening efter en hård tone på Facebook.

Borgmesterkandidat i Hørsholm, Ann Lindhardt (V), har politianmeldt Anders Sindal, der er bestyrelsesmedlem i den Konservative vælgerforening. Det skriver Frederiksborg Amts Avis, der også beretter om en politianmeldelse fra kommunalbestyrelsesmedlem Thorkild Gruelund (Lokal).

I en Facebook-gruppe, der er for beboere i Hørsholm og har over 10.000 medlemmer, har Anders Sindal beskyldt borgmesterkandidaten fra Venstre for at være beruset, fordi hun ikke svarede på hans spørgsmål i en debat i beboergruppen.

– Han gør alt for at tegne en personprofil af mig, som ikke er sand, og jeg føler mig krænket af det. Han skriver mange steder, at jeg er beruset, skal søge læge, og jeg ikke har styr på noget som helst, og at hans børn er bange for mig, når de ser min valgplakat. Det er bekymrende, da jeg samtidig sidder i Børn-og Ungeudvalget og tvangsfjerner børn i Hørsholm. At han skaber tvivl om min dømmekraft som person, og at jeg ikke er mental rask, og er beruset i min arbejdstid, skriver Ann Lindhardt, ifølge avisen, i en skriftlig anmeldelse til Nordsjællands Politi.

Kommunalbestyrelsesmedlem Thorkild Gruelund oplyser til Fredensborg Amts Avis, at han tilmed har anmeldt Anders Sindal på baggrund af, at han flere gange har kaldt ham "dubiøs" på Facebook.

LÆS OGSÅ Ingen tilsynssag mod Greves borgmester

Anders Sindal siger til avisen, at han har udtalt sig som privatperson, og at det ikke har noget at gøre med hans post som bestyrelsesmedlem i den Konservative vælgerforening i Hørsholm. Han mener dog ikke, at det er så så slemt, som de to anmeldere får det til at fremstå.

– Det er, hvad man må kunne tåle som politiker. Kan man ikke det, skal man nok være varsom med, hvordan man selv gebærder sig i debatten. Jeg mener ikke, at det er chikane, men jeg kan vedstå mig, at jeg nok skulle have skrevet det på en anden måde, siger han til avisen.

Formanden for den konservative vælgerforening, Tomas Dyrbye (K), siger til Fredensborg Amts Avis, at udtalelserne står for egen regning, og at de ikke har noget med vælgerforeningen at gøre. marp@kl.dk 

Emneord
Byråd, Kriminalitet

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Heftig debat på Facebook har udløst politianmeldelse fra to politikere Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger