Foto: Dansk Folkeparti Odsherred/Facebook
Foto: Dansk Folkeparti Odsherred/Facebook
08.11.2021 kl. 11.59

DF indstiller flere steder dele af valgkampen efter smitte

Corona-udbrud har fået Dansk Folkeparti i flere kommuner til at indstille den del af valgkampen der involverer at mødes ansigt til ansigt.

Efter stigende smitte Covid-19-smitte indstiller flere lokalafdelinger i Dansk Folkeparti valgkampen.

I Vordingborg har spidskandidaten for partiet, Søren Hansen, rettet henvendelse mod sin formand, bestyrelse og medkandidater, der bakker op om forslaget til ikke længere at deltage i valgarrangementer. Det skriver han i et opslag på Facebook.

Dansk Folkeparti vi således ikke længere deltage i paneldebatter eller andre arrangementer, hvor man mødes ansigt til ansigt. 

– Vi finder at denne beslutning er den eneste rigtige, selvom vi er kede af at misse muligheden for at snakke med borgerne i kommunen. Om end vi ønsker så stor en repræsentation i kommunalbestyrelsen efter valget d. 16. nov. 2021, så er borgernes liv og helbred vigtigst, skriver Søren Hansen på Facebook.

LÆS OGSÅ Hold ud, Jammerbugt
FOR ABONNENTER

I Odsherred har Dansk Folkeparti også valg at indstille dele af deres valgkamp. DF Odsherred på deres Facebook-side, at de vil ikke deltage i arrangementer, der foregår indendørs, på grund af stigende smittetryk.

– Vi er superkede af at måtte gøre dette, men vi kan simpelthen ikke udholde tanken om potentielt at være smittebærer, når vi deltager i så mange debatter med mange forskellige mennesker. Selv med vacciner og test, tør vi ikke deltage indendørs mere, siger borgmesterkandidat for Dansk Folkeparti i Odsherred, Julie Jacobsen i Facebook-opslaget.

Til Ekstra Bladet oplyser partisekretær for Dansk Folkeparti, Steen Thomsen, at partiets kandidater i Nordfyn også indstiller dele af valgkampen.

– Det sker efter, at der er en del medlemmer af byrådet, som er blevet smittet med corona i den seneste uge, og derfor har de meldt afbud til et vælgerarrangement i aften, siger han til Ekstra Bladet.

Steen Thomsen udtaler også til avisen, at beslutninger er blevet truffet lokalt, og at de stadig har planer om at møde vælgerne ved arrangementer, der foregår udendørs. marp@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: DF indstiller flere steder dele af valgkampen efter smitte Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger