Foto: Pressefoto
Foto: Pressefoto
25.03.2021 kl. 09.00

Manu Sareen stiller op til kommunalvalget

Den tidligere radikale minister gør politisk comeback og stiller op for Socialdemokratiet på Frederiksberg.

Først det Radikale Venstre, så Alternativet og nu Socialdemokratiet. Knap seks år efter at han forlod Folketinget, gør Manu Sareen nu comeback i dansk politik. Denne gang på Frederiksberg, hvor han stiller op for Socialdemokratiet og vil hjælpe spidskandidaten Michael Vindfeldt med at blive Frederiksbergs første socialdemokratiske borgmester.

– Jeg meldte mig ind i Socialdemokratiet i januar 2020. Jeg havde brug for igen at være en del af et fællesskab, og Michael Vindfeldt havde gjort et rigtig godt indtryk på mig, siger Manu Sareen til ugeavisen FrederiksbergLiv.

Manu Sareen har erfaring med kommunalpolitik fra sit medlemskab af Københavns Borgerrepræsentation. Siden blev han radikalt folketingsmedlem og gennem fire år minister for først kirke, ligestilling og nordisk samarbejde og siden minister for børn, integration, ligestilling og sociale forhold. I 2016 skiftede han til Alternativet, men medlemskabet holdt blot to år.

Denne gang er valget altså faldet på Socialdemokratiet, og den tidligere minister har mærkesagerne klar til den forestående valgkamp.

LÆS OGSÅ Kort nyt
FOR ABONNENTER

– Jeg vil være med til at bryde den sociale arv blandt udsatte børn. Især i skolerne kan der sættes ind ved at tilknytte flere socialrådgivere. Desuden er det vigtigt, at vi fortsat kæmper imod den skævvridning af boligmarkedet, som udenlandske boligfonde som Blackstone er med til at skabe, siger han til ugeavisen FrederiksbergLiv. gij@kl.dk 

 

Manu Sareen

53 år
Foredragsholder, coach og børnebogsforfatter til serien om Iqbal Farooq.
Uddannet socialpædagog.
Har boet på Frederiksberg siden 2014.
Medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Radikale Venstre 2001-11.
Medlem af Alternativet 2016-18.
Medlem af Socialdemokratiet siden januar 2020.
Single og far til fire.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Manu Sareen stiller op til kommunalvalget Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger