Foto: Pressefoto
Foto: Pressefoto
01.01.0001

Vejle henter ny beredskabschef hos Falck

Vejle Kommune har ansat Thomas Dietz som beredskabschef for det nye Vejle Brandvæsen, som skal stå klar 1. januar næste år.

Det er en erfaren beredskabschef, som nu skal stå i spidsen for opgaven med at opbygge et helt nyt Vejle Brandvæsen. Thomas Dietz kommer fra et job som brandchef i Falck Vest, hvor han har været driftsansvarlig for Falcks brandvæsener i Jylland og på Fyn, som blandet andet omfatter 97 brandstationer og et uddannelsescenter.

Thomas Dietz har haft ansvaret for en turnaround af alle Falcks samlede brandforretninger i Danmark. Blandt de vigtigste resultater er skabelsen af én samlet brandledelse og ét driftsområde i Vest med fælles kultur og værdigrundlag og sammenlægning af to brandvagtscentraler til én brandvagtscentral i Aalborg.

Den nye beredskabschef har arbejdet i Falck i 28 år og har siden 1999 været ansat i en række chefjob. Han er oprindelig uddannet brandmand, og har siden taget blandt andet en diplomuddannelse i ledelse.

Borgernært brandvæsen

Den 51-årige Thomas Dietz ser frem til at være med til at skabe et helt nyt, robust og borgernært brandvæsen i Vejle Kommune.

LÆS OGSÅ Beredskabsdirektør fratræder

– Det er en utrolig spændende opgave i en unik kommune, der venter. Der er ikke mange, der får et sådan tilbud, og derfor er jeg også rigtig glad, stolt og ydmyg over at skulle stå i spidsen for et "nyt" Vejle Brandvæsen, siger Thomas Dietz. gij@kl.dk

Emneord
Beredskab, Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Vejle henter ny beredskabschef hos Falck Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger