Kurt Kirkedal Jensen (S) vil genopstille ved det kommende valg. Foto: Colourbox
Kurt Kirkedal Jensen (S) vil genopstille ved det kommende valg. Foto: Colourbox
12.03.2021 kl. 09.15

Tidligere borgmester vil gøre comeback

Kurt Kirkedal Jensen (S), der er tidligere borgmester i Skagen, vil stille op til kommunalvalget efter at have været ude af politik i over 10 år.

– Kender I den om en gammel cirkushest, der lugter savsmuld?

Sådan indleder Kurt Kirkedal Jensen (S) et opslag på Facebook, hvori han afslører, at han er klar til at gå ind i kommunalpolitik igen. Den tidligere borgmester i Skagen trak sig ud af politik i 2007, men nu er han altså klar til at gøre comeback.

– Jeg er blevet opfordret til at forsøge at tage en tørn i kommunalbestyrelsen igen. Da jeg stadig brænder for vores by og kommune, har jeg besluttet at stille op. Om jeg bliver valgt, må tiden vide. En ting er helt sikkert. Jeg vil glæde mig til at arbejde til gavn for vores fællesskab, og glæde mig til, at arbejde sammen med vores borgmester og alle de andre gode mennesker i byrådet, skriver Kurt Kirkedal Jensen.

Birgit S. Hansen (S), der er borgmester i Frederikshavn Kommune, glæder sig over, at Kurt Kirkedal Jensen har mod på at tage en tørn mere.

LÆS OGSÅ Kort nyt
FOR ABONNENTER

– Kurt er en kolossal kapacitet. Han har stærke holdninger og brænder stadig for lokalpolitik. Han har også den sociale indignation, der gør, at han løfter røsten omkring ældre- og socialområdet. Kurt er simpelthen bare et stærkt Skagen-kort, men som tidligere borgmester kender han også betydningen af at se tingene i en helhed og ikke mindst evnen til at samarbejde. Der er stor respekt omkring Kurt, og den deler jeg, siger hun til Kanal Frederikshavn.

Kurt Kirkedal Jensen sad i byrådet i Skagen fra 1986 til 2007 og var borgmester i to perioder fra 1994 til 2002. antj@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Tidligere borgmester vil gøre comeback Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger