Tine Vesterby Sørensen. Pressefoto
Tine Vesterby Sørensen. Pressefoto
09.03.2021 kl. 09.57

Egedal får ny centerchef for socialområdet

Tine Vesterby Sørensen er ny centerchef for socialområdet i Egedal Kommune.

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Tine Vesterby Sørensen som ny centerchef for socialområdet i Egedal Kommune og fremhæver, at hun skal fortsætte arbejdet med at give udsatte børn, unge og familier de bedst mulige vilkår i livet.

Tine Vesterby Sørensen er uddannet socialrådgiver og har efteruddannet sig med en Master of public administration fra CBS. De seneste 19 år har hun arbejdet i Gladsaxe Kommune, hvor hun siden 2013 har været chef for Familie og Rådgivning i Gladsaxe Kommune. Her har hun også siddet med et frikommuneprojekt, hvor Gladsaxe Kommune har forsøgt at skabe hurtigere og bedre kvalitet i sagsbehandlingen gennem regelforenkling. Projektet følges tæt af Social- og Indenrigsministeriet med henblik på den kommende Barnets Lov. I den forbindelse kommer Tine Vesterby Sørensen til at sidde med i den arbejdsgruppe, der skal udforme loven.

– Jeg er utrolig glad for, at vi får Tine med på holdet. Tines viden, innovative tilgang og netværk vil helt sikkert styrke opgaveløsningen for vores mest udsatte borgere i Egedal Kommune. At hun samtidig med stor selvfølgelighed vil gøre det sammen med vores dygtige medarbejdere på området samt de forskellige interesseorganisationer, vi arbejder med, er bare endnu et plus, siger velfærdsdirektør i Egedal Kommune, Søren Trier Høisgaard, i en pressemeddelelse, mens Tine Vestergaard Sørensen supplerer:

– Jeg glæder mig meget til at starte som centerchef for det sociale område i en ambitiøs kommune som Egedal, og jeg vil gøre mit bedste til en positiv udvikling af kommunens tilbud til udsatte borgere, både børn og voksne. Jeg ser frem til samarbejdet og mødet med kommunens politikere, borgere og medarbejdere omkring denne opgave og glæder mig meget til at bidrage til ambitionen om verdens bedste hverdag.

LÆS OGSÅ Silkeborg-chef rykker til Aarhus

Tine Vesterby Sørensen, som er 49 år gammel, mor til tre døtre og bosat i Hvidovre, starter i Egedal Kommune den 1. april. antj@kl.dk

Emneord
Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Egedal får ny centerchef for socialområdet Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger