Foto: All Remove
Foto: All Remove
31.05.2021 kl. 11.00

By hærget af klistermærker

Vejskilte og lygtepæle i Hammel er plastret til med AGF-klistermærker. Favrskov Kommune har indtil videre brugt 20.000 kroner på at få fjernet de mange klistermærker.

Hundredvis af fodbold-klistermærker plager i øjeblikket bybilledet i Hammel. De mange klistermærker er er løbende blevet påklistret skilte og lygtepæle, og flere steder skygger klistermærkerne for både vejnavne og andre vigtige oplysninger i trafikken. Det skriver TV2 Østjylland.

På mange af klistermærkerne står der ”Samlet for Aarhus”, som henviser til en fangruppe af fodboldklubben AGF.

Indtil videre har Favrskov Kommune brugt 20.000 kroner på at fjerne klistermærkerne, og beløbet kommer helt sikkert til at blive større ifølge chef for Trafik og Ejendomme i Favrskov Kommune, Claus Vind Andersen.

– Det er en virkelig træls udgift, og de penge havde vi gerne brugt på noget andet. Det er jo helt unødvendigt, fortæller han til TV2 Østjylland.

LÆS OGSÅ Luften skal renses i udsatte boligområder

Ifølge Claus Vind Andersen er klistermærkerne af så god en kvalitet, at de er vanskelige at fjerne. Derfor har kommunen hyret firmaet All Remove til opgaven. Firmaet har indtil nu brugt tre dage på af fjerne klistermærkerne. Og de er langt fra færdige.

Kommunen har anmeldt den massive opsætning af klistermærker til politiet som hærværk, men politiet kan kun gøre noget, hvis gerningsmændene tages på fersk gerning. gij@kl.dk

Emneord
Teknik

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: By hærget af klistermærker Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger