Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
26.05.2021 kl. 13.16

Medarbejder hjemsendt efter mulige overgreb i børnehave

En mandlig medarbejder fra en integreret institution i Taastrup er blevet sendt hjem, efter mere end ét barn muligvis har været udsat for overgreb, mens han skulle passe børnene.

Vestegnens Politi har nu indledt en efterforskning af en sag om mulige krænkelser i en børnehave i Taastrup. En mandlig medarbejder er blevet sendt hjem, efter mere end ét barn muligvis har været udsat for overgreb, mens manden har passet børnene.

Chef for institutions- og skolecentret i Høje-Taastrup Kommune, Flemming Ellingsen, bekræfter over for sn.dk, at medarbejderen er sigtet for ”upassende adfærd med seksuelt indhold”.   

Til Ekstra Bladet siger chefen, at han ikke kan kommentere yderligere på de mulige krænkelser.

– Jeg kan ikke fortælle, hvad der specifikt er sket med børnene. Hvis vi kommer ud i offentligheden og fortæller, hvad der er sket, er jeg bange for, at vi påvirker en igangværende sag. Så jeg vil ikke udtale mig om noget specifikt, siger han til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ Ansat i børnehave varetægtsfængslet for blufærdighedskrænkelse

Ifølge sn.dk startede sagen tilbage i januar, hvor et forældrepar henvendte sig med en bekymring for, at deres barn havde været udsat for en form for krænkelse i institutionen.

– Vi tog selvfølgelig henvendelsen alvorligt og sikrede, at barnet kom til børnehøring i Børnehuset, som tager sig af den slags sager. Samtidig har vi en politik om, at den pågældende medarbejder bliver hjemsendt, mens sagen undersøges, siger Flemming Ellingsen til sn.dk. antj@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Medarbejder hjemsendt efter mulige overgreb i børnehave Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger