Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
26.05.2021 kl. 13.14

Kommune sender 39 cpr-numre ved en fejl

Kommune sendte 39 cpr-numre ved en fejl. Sagen er meldt til Datatilsynet, oplyser kommunen.

En liste med 39 borgeres cpr-numre med tilhørende navne og adresser er ved en fejl endt et forkert sted. Nemlig hos de selvsamme borgeres e-boks i Allerød Kommune, De 39 borgere stod alle på en høringsliste i forbindelse med en lokal byggesag. Det skriver lokalmediet Allerød Nyt.

Listen var vedhæftet en mail, som er sendt til de borgere, der skulle inviteres til at afgive høringssvar. Borgmester Karsten Längerich (V) forklarer over for Allerød Nyt, at der er tale om en fejl i forbindelse med afsendelsen af høringsmailen.

– Der er sket en menneskelig fejl. Man havde nogle forskellige filer, man skulle sende af sted og i en af filerne, havde man høringslisten, som man så kom til at sende i stedet for høringsbrevet. Det må selvfølgelig ikke ske, men det er desværre sket alligevel. Det er for dårligt, og det er kun at beklage, siger borgmesteren.

Kommunen har informeret Datatilsynet om fejlen, ligesom de personer, der har modtaget listen med cpr-numre, efterfølgende har modtaget endnu en mail, hvor de bliver bedt om at slette høringslisten med cpr-numre. jki@kl.dk

LÆS OGSÅ Sommerhusejere fik offentliggjort deres persondata ved en fejl

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Kommune sender 39 cpr-numre ved en fejl Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger