Privatfoto
Privatfoto
17.05.2021 kl. 13.30

Jesper Skibby lægger sig frem i feltet til KV21 i Gribskov

Den tidligere professionelle cykelrytter Jesper Skibby stiller op for lokallisten NytGribskov til kommunalvalget til november.

I 1990’erne var Jesper Skibby en af Danmarks bedste cykelryttere med etapesejre i Tour de France, Giro d’Italia og andre af de store cykelløb. Han var ikke bare kendt for sin hurtighed på landevejen, men også for sine rappe replikker. Efter sin professionelle cykelkarriere har han blandt andet brugt den evne som foredragsholder.

Nu kan han så bruge sine talegaver i den kommende kommunale valgkamp i Gribskov Kommune.Han har nemlig meddelt, at han stiller op lokallisten NytGribskov, der sidder på borgmesterposten i den nordsjællandske kommune.

Kultur og oplevelsesøkonomi

I en pressemeddelelse skriver partiet, at de mærkesager, Jesper Skibby særligt går til valg på, er et fokus på erhvervspolitikken og samspillet med kulturlivet, som drivkraft for oplevelsesøkonomien. Også fokus på unges muligheder i kommunen, foreningslivet og et værdigt ældreliv, mener Jesper Skibby er kerneopgaver, som kommunen skal prioritere. 

– Jeg er rigtig glad for, at Jesper har takket ja til at stille op for NytGribskov. Jesper kan bidrage positivt i byrådets arbejde med de mange livserfaringer han har med. Desuden er han et varmt og ærligt menneske, som altid giver smil og glæde omkring sig, ikke mindst i vores fantastiske byråds - og kandidatgruppe, siger borgmester Anders Gerner Frost.

LÆS OGSÅ Mister kørekort og valgbarhed

Man fristes til at sige, at flere og flere tidligere professionelle cykelryttere dermed går ind i kommunalpolitik. I hvert fald to. Ekscykelrytterkollegaen Brian Holm blev i denne periode valgt ind i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg for Konservative.

Jesper Skibby bor med sin kone og datter i Gilleleje. tkn@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Jesper Skibby lægger sig frem i feltet til KV21 i Gribskov Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger