Foto: Aarhus Kommune
Foto: Aarhus Kommune
07.05.2021 kl. 13.37

Byrådsmedlem udsat for groft dokumentfalsk

Ukendte gerningsmænd ville lokke til korruption på vegne af byrådsmedlem Anders Winnerskjold (S). Aarhus Kommune har meldt sagen til politiet.

– Man skal sgu finde sig i meget som politiker.

Sådan begynder Socialdemokratiets politiske ordfører i Aarhus Byråd, Anders Winnerskjold, en længere opdatering på Facebook fredag.

Torsdag fandt han et brev i sin postkasse, som var sendt retur fra PostNord grundet underfrankering. Heraf fremgår det, at Anders Winnerskjold tilbyder at løse nogle borgeres problemer med byggesager, hvis de støtter Socialdemokratiet økonomisk. Brevet er underskrevet med en falsk underskrift samt Winnerskjolds rigtige adresse og telefonnummer.

Problemet er bare, at han ikke kender noget til indholdet.

LÆS OGSÅ Politiet efterforsker DF-svindel

Den egentlige afsender af brevet forsøger altså at få det til at se ud som om, at jeg tager imod bestikkelse, og at jeg er korrupt, skriver Anders Winnerskjold og fortsætter:

Det er simpelthen så grænseoverskridende, at der er nogen, som forsøger at ødelægge mit navn, ry og politiske hverv. Hvorfor ved jeg ikke. Men ubehageligt, det er det. Min sag er speciel, men desværre ikke enestående. Mange politikere modtager ugentlige hadefulde og trælse beskeder. Det holder simpelthen ikke, skriver han. 

Juridisk chef i Borgmesterens Afdeling, Christian Mølgaard, siger til Lokalavisen Aarhus, at han ”aldrig har set noget lignende.” 

Vi har oplevet, at politikere har fået tilsendt varer og sådan nogle ting, men det her er groft. Det kan være, nogen opfatter det som en spøg, men det gør jeg absolut ikke. 

LÆS OGSÅ Byrådsmedlem dømt for vold mod sine børn

Sagen er nu overdraget til Østjyllands Politi. mdbr@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Byrådsmedlem udsat for groft dokumentfalsk Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger