Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
04.05.2021 kl. 12.17

Frederikssund opruster med overfaldsalarmer

Sagsbehandlere har i flere år efterlyst flere lokaler, hvor de trygt kan holde møder med borgere, som kan være udadreagerende. Det efterkommer kommunen nu.

Det er desværre velkendt, at borgere og pårørende kan blive så vrede over kommunernes afgørelser, at det til tider fører til vold og trusler mod medarbejderne. 

Derfor har medarbejderne i Frederikssunds center for voksenstøtte siden en flytning i 2018 krævet, at der bliver installeret overfaldsalarmer i deres mødelokaler. Så længe der ikke er det, tør de ikke invitere borgere til møde på centret, men har i stedet brugt rådhusets mødelokaler. 

Det har ført til kritik fra kommunens hovedmedarbejderudvalg, fordi medarbejderne skal bruge arbejdstid på transport mellem centret og rådhuset. Men nu er der en løsning på vej, fortæller Helle Hagemann Olsen, der er direktør for blandt andet velfærds- og arbejdsmarkedsområdet i Frederikssund. 

– Der er desværre en stigende tendens til, at medarbejdernes arbejdsmiljø er under pres. Det er vores opgave som arbejdsgiver at forebygge, at der sker situationer, som ikke må ske. Det har vi indtil videre været forskånet for i Frederikssund, og sådan skulle det også gerne blive ved med at være, siger hun. mdbr@kl.dk

LÆS OGSÅ Må en familiechef tage til mandestrip i fritiden? Nej, mener byrådsmedlem, mens borgmesteren ryster på hovedet

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Frederikssund opruster med overfaldsalarmer Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger