Foto: Aalborg Kommune
Foto: Aalborg Kommune
03.05.2021 kl. 16.04

Borgmester smittet med coronavirus

Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S) er testet positiv med en kviktest og skriver, han mærker milde symptomer.

Blandt de 178 aalborgensere, der inden for den sidste uge er konstateret smittet med coronavirus er byens borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S). 

Mandag formiddag blev han testet positiv ved en kviktest og venter mandag eftermiddag på et svar fra en PCR-test. Selv om en kviktest kan være falsk positiv, frygter han, at den er god nok. 

– Når jeg mærker efter, har jeg også milde symptomer. Tankerne løber gennem mit hoved. Har jeg ikke været forsigtig nok? Kunne jeg have gjort noget for at forhindre det? Jeg aner ikke, hvor jeg er blevet smittet - eller hvordan. Jeg håber inderligt, at jeg ikke er kommet til at smitte andre. Men jeg vil opfordre alle, som har været i nærheden af mig til at blive testet, skriver han i en opdatering på Facebook. 

De milde symptomer omfatter hovedpine og en lille smule feber, skriver Thomas Kastrup-Larsen, der nu vil gå i selvisolation.

LÆS OGSÅ Borgmester og viceborgmester ramt af corona før årets sidste møde

 – Jeg er ikke ret god til at sidde stille, men reglerne for Covid-19 er klare, så der er ingen vej uden om, skriver han. 

Sidste år blev også Roskildes borgmester Tomas Breddam (S) og Esbjergs borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) smittet med coronavirus. mdbr@kl.dk

Emneord
Byråd, COVID19, Navne

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Borgmester smittet med coronavirus Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger