Pressefoto
Pressefoto
30.06.2021 kl. 12.25

Dragør konstituerer kommunaldirektør

Direktør Mads Leth-Petersen konstitueres i stillingen som kommunaldirektør i Dragør den 1. august. Det sker efter, at den nuværende kommunaldirektør har fået nyt job.

En enig kommunalbestyrelse i Dragør har besluttet at konstituere direktør Mads Leth-Petersen i stillingen som kommunaldirektør den 1. august. Det sker i kølvandet på, at den nuværende kommunaldirektør Henrik Harder har valgt at fortsætte karrieren i Albertslund Kommune.

– Jeg er rigtig godt tilfreds med, at vi nu kan komme i gang med at finde en ny kandidat til stillingen som kommunaldirektør. Og jeg er meget glad for, at direktør Mads Leth-Petersen tager tørnen som konstitueret frem til, at en ny er på plads. Mads Leth-Petersen udgør, sammen med Asger Villemoes Nielsen, et stærkt direktionsteam, siger borgmester Helle Barth (V) i en pressemeddelelse.

Da konstitueringen rammer ned i den periode, hvor kommunalbestyrelsen skal forhandle om næste års budget, tilpasser Dragør midlertidigt den interne ansvarsfordeling. Derfor får Mads Leth-Petersen fra 1. august til 1. november direktøransvaret for Økonomi og Indkøb samt for Center for Plan, Teknik og Erhverv. Dertil kommer øvrige kommunaldirektøropgaver og understøttelse af kommunalbestyrelsen i forbindelse med budgetforhandlingerne.

Asger Villemoes Nielsen, som udgør den anden del af den to mand høje direktion, overtager direktøransvaret for Center for Politik, Service og Social samt Center for Sundhed, Pleje og Rehabilitering. Han fortsætter også som direktør for Center for Børn, Skole og Kultur, afdelingen for It og Support samt Digitaliseringsteamet.

LÆS OGSÅ Ny konstitueret direktør i Sorø

En nyudnævnt kommunaldirektør forventes at kunne tiltræde den 1. november. antj@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Dragør konstituerer kommunaldirektør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger