Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
28.06.2021 kl. 11.18

Jammerbugt får ny direktør for vækst og udvikling

Peter Albeck Laursen er netop blevet ansat i Jammerbugt Kommune som direktør for Vækst- og Udviklingsforvaltningen.

Der var enighed, da kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune for nylig besluttede at ansætte Peter Albeck Laursen som ny direktør i kommunen. Han tiltræder stillingen som øverste ansvarlige for Vækst- og Udviklingsforvaltningen den 1. august. Det oplyser Jammerbugt Kommune i en pressemeddelelse.

Det er en erfaren direktør, Jammerbugt Kommune nu får med på holdet. Fra kommunesammenlægningen var Peter Albeck Laursen forsyningschef, og det blev kort efter udvidet til også at omfatte ansvaret for det tekniske område. Siden 2009 har han sideløbende med sin rolle som Teknik- og Forsyningschef været direktør i det kommunale forsyningsselskab, Jammerbugt Forsyning A/S. Derudover har Peter Albeck Laursen to gange været konstitueret direktør for forvaltningen.

– Med Peter får vi en dygtig direktør, der kender kommunen indgående både på det faglige og organisatoriske niveau. Han har vist ad to omgange, hvor han har været konstitueret direktør, at han bestrider posten. Han er professionel i samarbejdsrelationer internt i organisationen og eksternt, og tænker på tværs af organisationen. Både jeg og resten af kommunalbestyrelsen med Peter og Vækst- og Udviklingsforvaltning, siger borgmester Mogens Christen Gade (V) i pressemeddelelsen.

Også Peter Albeck Laursen ser frem til at starte i sin nye stilling.

LÆS OGSÅ Tre direktører bliver til to i Odsherred

– Vækst- og Udviklingsområdet har været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv de sidste mange år, og jeg ser frem til at udvikle området. Både i den tværgående opgaveløsning i direktionen, i samarbejdet og betjeningen af teknik- og miljøudvalget og kultur-, fritid- og landdistriktsudvalget, og i et tillidsfuldt samarbejde med kompetente og engagerede medarbejdere, fortæller han.

Peter Albeck Laursen er 59 år gammel, bor i Aalborg med sin kæreste og har to døtre. antj@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Jammerbugt får ny direktør for vækst og udvikling Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger