Rådhuset i Middelfart. Foto: Colourbox
Rådhuset i Middelfart. Foto: Colourbox
28.06.2021 kl. 11.38

Efter dramatisk episode: Skader på rådhus sender kommune på lokalejagt

Der er vandskader flere steder på rådhuset i Middelfart, efter en 60-årig mand fredag morgen affyrede fyrværkeri indenfor og sprinkleranlægget gik i gang. Derfor må en del medarbejdere foreløbig arbejde hjemme, mens kommunen er på jagt efter mødelokaler andre steder i byen.

Skal man have fornyet pas eller kørekort eller til møde med sin sagsbehandler i Job- og Vækstcentret i Middelfart, må man som borger forberede sig på at skulle møde kommunen et andet sted end på rådhuset.

Efter den dramatiske episode fredag, hvor en 60-årig mand tidligt fredag morgen affyrede fyrværkeri indenfor på rådhuset og fik sat sprinkleranlægget i gang, er dele af rådhuset nemlig vandskadet.

Til Fyens.dk forklarer kommunaldirektør Willy Feddersen, at der er fugtskader i stueetagen, på 1. sal og på 2. sal. Derudover arbejder kommunen på højtryk på at find en løsning for Borgerservice. Borgerne vil dog i de første par dage blive henvist til nabokommunernes borgerservicecentre.

– Jeg synes, det er ulykkeligt, jeg synes, det er tragisk, det, der har fundet sted. Det er ikke noget, man går rundt og forestiller sig vil ske, og der er en stor menneskelig dimension i det, siger Willy Feddersen til Fyens.dk.

LÆS OGSÅ Kultur- og borgerservice direktør forlader posten

Fyns Politi arbejdede det meste af fredagen ved rådhuset i Middelfart, hvor borgere i en radius af 100 meter fra rådhuset blev evakueret. Den 60-årige mand forskansede sig i bygningen og blev senere på dagen fundet død i bygningen. Politiet har ikke ønsket at oplyse mere om episoden, hverken omkring dødsårsagen eller mandens motiv til at trænge ind i rådhuset. antj@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Efter dramatisk episode: Skader på rådhus sender kommune på lokalejagt Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger