Foto Horsens Kommune
Foto Horsens Kommune
24.06.2021 kl. 13.10

Teknik- og miljødirektør konstitueres som kommunaldirektør

Charlotte Lyrskov bliver fungerende kommunaldirektør i Horsens Kommune fra 1. august efter Horsens Kommunes kommunaldirektør Peter Sinding Poulsen stopper.

Det bliver Horsens Kommunes direktør for Teknik og Miljø, Charlotte Lyrskov, der fra 1. august i en periode på forventeligt fire måneder bliver konstitueret som kommunaldirektør. Det besluttede et enigt Horsens Byråd på det seneste byrådsmøde.

Konstitueringen kommer efter, at den nuværende kommunaldirektør, Peter Sinding Poulsen, opsagde sin stilling pr. 31. juli for at rykke til Silkeborg Kommune, hvor han tiltræder et job som koncerndirektør i Silkeborg Kommune med ansvar for Børn og Unge, Beskæftigelse og Kultur og Borgerservice.

Charlotte Lyrskov har været ansat i Horsens Kommune siden kommunesammenlægningen i 2007, da hun blev ansat som juridisk chef. Hun blev efterfølgende også HR-chef, inden hun den 1. november 2019 blev direktør for Teknik og Miljø og medlem af Horsens Kommunes direktion.

I den periode, Charlotte Lyrskov er fungerende kommunaldirektør, konstitueres økonomidirektør i Horsens Kommune, Inge Kruse Rasmussen, som direktør for Teknik og Miljø.

LÆS OGSÅ Fredericia udpeger ny kommunaldirektør

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Teknik- og miljødirektør konstitueres som kommunaldirektør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger