Helle Hagemann kommer fra en stilling som direktør for Velfærd, Sundhed og Arbejdsmarked i Frederikssund. Foto Hillerød Kommune
Helle Hagemann kommer fra en stilling som direktør for Velfærd, Sundhed og Arbejdsmarked i Frederikssund. Foto Hillerød Kommune
22.06.2021 kl. 10.25

Helle Hagemann er ny direktør i Hillerød

15. september skifter Helle Hagemann direktørposten i Frederikssund ud med stillingen som direktør for Job, Social og Sundhed i Hillerød Kommune.

Ansættelsen af den nye direktør for Job, Social og Sundhed i Hillerød  blev besluttet af Hillerød Byråd mandag aften.

Helle Hagemann er cand.scient.pol. og har en lang erfaring inden for det direktørområde, hun nu skal overtage efter Vibeke Abel, der går på pension den 1. november.

I dag er Helle Hagemann direktør for Velfærd, Sundhed og Arbejdsmarked i Frederikssund, ligesom hun har haft en tilsvarende stilling i Halsnæs Kommune.

– Med Helle Hagemann får vi en erfaren og visionær leder på et område, som kan bidrage til udviklingen af vores kernevelfærd på både sundhedsområdet, det sociale område og arbejdsmarkedet. Helle Hagemann er godt bekendt med både Hillerød og Nordsjælland, er erfaren og har et stærkt netværk, som vil komme os til gavn. Jeg glæder mig til samarbejdet på så stort og vigtigt et område, siger borgmester Kirsten Jensen (S).

LÆS OGSÅ Ny socialchef i Brøndby Kommune

Helle Hagemann ser frem til de nye udfordringer.

– Der sker rigtig mange ting i Hillerød i disse år. Jeg ser frem til at være med i udviklingen og de mange spændende projekter, der er i kommunen i samarbejde med borgere, medarbejdere og byrådet, siger Helle Hagemann.

Helle Hagemann er 53 år og bosat i Birkerød. tkn@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Helle Hagemann er ny direktør i Hillerød Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger