Direktør Kirsten Jørgensen bliver året ud. Foto Aarhus Kommune
Direktør Kirsten Jørgensen bliver året ud. Foto Aarhus Kommune
21.06.2021 kl. 16.26

Kultur- og borgerservice direktør forlader posten

Fra årsskiftet skal Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune have ny direktør. Den 63-årige direktør Kirsten Jørgensen fratræder nemlig stillingen med udgangen af året for at gå på pension.

Kirsten Jørgensens fratrædelse blev meddelt på magistratens møde i dag. Rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad (R) begræder direktørens fratrædelse.

– Det har været et af mine sværere magistratsmøder. Det er en af de dygtigste og mest erfarne direktører, der forlader os. Kirsten Jørgensen efterlader nogle kæmpe sko, der skal fyldes ud. Jeg vil gerne takke hende for et usædvanlig godt og stærkt samarbejde og en altid ihærdig indsats for Aarhus. Kirsten efterlader sig spor overalt i byen og står bag store afgørende resultater for Aarhus, siger Rabih Azad-Ahmad.

Han glæder sig dog over, at det er lykkedes at få Kirsten Jørgensen til at fortsætte året ud, da det giver tid til at finde en afløser.

– Det er en kæmpestor beslutning at sige farvel til så mange spændende samarbejdspartnere samt dygtige og meget engagerede medarbejdere, og de spændende opgaver, vi har arbejdet sammen om i så mange år. Jobbet som direktør for Kultur og Borgerservice er i mine øjne verdens bedste, og jeg føler mig privilegeret over at have haft det i så mange år. Når det er sagt, ser jeg frem til at få lidt mere fritid og nyde byens pulserende liv som tilskuer. Det er en stor og livsforandrende beslutning at forlade et godt job og gå på pension. Min mand og jeg har derfor besluttet at tage det store skridt at gå på pension samtidig, så vi i fællesskab kan tage livtag med en ny fase i vores samliv gennem 40 år, siger direktør for Kultur og Borgerservice Kirsten Jørgensen

LÆS OGSÅ Horsens skal have ny kommunaldirektør

Det bliver firmaet Genitor, der kommer til at bistå med rekrutteringen af den nye direktør. Genitor vil nu sammen med ansættelsesudvalget gå i gang med at udarbejde en person- og jobprofil, inden stillingen vil blive slået op efter sommerferien.

Det forventes, at den nye direktør tiltræder stillingen den 1. januar 2022.

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Kultur- og borgerservice direktør forlader posten Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger