Foto: Randers Kommune
Foto: Randers Kommune
01.07.2021 kl. 10.59

Randers-direktør skal forbedre sig på fem punkter

Efter kritik fra en række byrådsmedlemmer har Randers’ direktør for børn og skole været til kammeratlig samtale med borgmesteren og kommunaldirektøren.

Meget tyder på, at direktør for børn og skole i Randers Kommune Michael Maaløe ikke sidder særlig sikkert på posten.

I hvert fald har et møde mellem ham, kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt og borgmester Torben Hansen (S) ført til, at han er blevet præsenteret for en liste med fem punkter, hvor han skal forbedre sig. Det skriver Randers Amtsavis.

Han skal blandt andet sikre større kvalitet i sagerne til udvalget, rettidig information til byrådet og generelt arbejde med sin ledelsesstil.

Mødet fandt sted efter et lukket punkt byrådets møde 21. juni, hvor der også fandt en afstemning sted om, hvorvidt Michael Maaløe skulle afskediges. Den endte med at falde med 20 stemmer imod. Christian Boldsen (K) undlod at stemme, mens 10 medlemmer stemte for: Enhedslisten, Beboerlisten, Radikale Venstre, SF og fem socialdemokrater, heriblandt tidligere borgmester Henning Jensen Nyhuus.

LÆS OGSÅ Det er nok en form for virkelyst

Det var byrådsmedlem Bjarne Overmark fra Beboerlisten, der havde bedt om at få sagen på dagsordenen. Han siger til avisen, at bægeret flød over for ham, da direktøren afviste at kende til en sag om forringelser på en specialskole, som Ankestyrelsen var gået ind i. mdbr@kl.dk

Emneord
Ledelse, Byråd

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Randers-direktør skal forbedre sig på fem punkter Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger