Foto: Albertslund Kommune
Foto: Albertslund Kommune
29.01.2021 kl. 09.37

Ny direktør for by, kultur, miljø og beskæftigelse i Albertslund

Albertslund Kommune har ansat Kristine Klæbel som ny direktør for By, Kultur, Miljø & Beskæftigelse. Hun kommer fra en stilling som centerchef for Teknik og Miljø i Guldborgsund Kommune.

Albertslund er kendt som en kommunen med store ambitioner på kulturområdet og miljø- og klimaområdet. Det arbejde skal den nye direktør for By, Miljø, Kultur & Beskæftigelse, Kristine Klæbel, bidrage til at bære videre. Derudover skal hun stå i spidsen for den omfangsrige byudvikling, som kommunen står midt i og overfor, blandt andet med udviklingen af nye boligområder som Coop Byen og området med Vridsløselille Fængsel.

Kristine Klæbel kommer fra en stilling som centerchef for Teknik og Miljø i Guldborgsund Kommune. Inden det har Kristine Klæbel været ansvarlig for det tekniske område og erhvervsområdet i Vallensbæk Kommune.

Kristine Klæbel ser frem til at begynder i direktørstillingen i Albertslund den 1. marts.

– Efter et par år væk fra Vestegnen glæder jeg mig til at tiltræde som direktør for By, Kultur, Miljø & Beskæftigelse i Albertslund Kommune. Jeg ser frem til at engagere mig i Albertslund og være med til at folde Kommunalbestyrelsens visioner og mål ud sammen med borgere, medarbejdere og ledere, siger hun.

LÆS OGSÅ Kommunerne bragte klimaet ned på jorden i Glasgow

I Albertslund Kommune ser de frem til at få Kristine Klæbel med ombord.

– Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Kristine. Med hende får vi en dygtig og kommunikerende topchef. Kristine har sit afsæt i en solid faglighed på en stor del af direktørområdet. Hun er optaget af at skabe gode resultater i samarbejde med både medarbejdere, kommunalbestyrelse og borgere. Hun bringer nye perspektiver og ideer med til Albertslund, og samtidig er jeg sikker på, at Kristine vil møde Albertslund med den åbenhed og nysgerrighed, som gør, at hun kan finde en god vej ind i det stærke fællesskab, som Albertslund udgør, siger kommunaldirektør i Albertslund Kommune, Jette Runchel.

Kristine Klæbel indtræder i direktørforum i Albertslund Kommune, der udover hende består af kommunaldirektør Jette Runchel og direktør for Børn, Sundhed & Velfærd, Anne-Mette Brandt.

Kristine Klæbel efterfølger Elisabeth Gadegaard Wolstrup, som den 1. januar startede som direktør for Miljø, teknik & økonomi i Ballerup Kommune. tkn@kl.dk 

LÆS OGSÅ Ny direktør for teknik og klima i Haderslev

Kristine Klæbel

44 år. Uddannet bygningskonstruktør. Master i kommunikation, Diplom i ledelse.

Sidste to stillinger: Centerchef for Miljø og Teknik i Guldborgsund Kommune (2019-2021). Ansvar for det tekniske direktørområde og erhvervsområdet i Vallensbæk Kommune (2016-2019).   

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny direktør for by, kultur, miljø og beskæftigelse i Albertslund Felter med * skal udfyldes
 
Af: Marianne Petersen
Guldborgsund Kommune
Den 18.02.2021 kl. 10:32

Så blev det direktør i stedet for møbelsnedker

svar på: Ny direktør for by, kultur, miljø og beskæftigelse i Albertslund

Sædet var nok blevet for varmt i Guldborgsund og så er det jo med at finde noget nyt og da man ikke havde hørt om sommerhussagen i Albertslund, så kunne det så kunne der så blive en direktørpost til lille kristine.
Om nogle få måneder skulle hun måske i stedet skulle finde nyt job i hendes tidligere erhverv som møbelsnedker.

Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger