Foto: Tønder Kommune
Foto: Tønder Kommune
28.01.2021 kl. 10.52

Tidligere kommunaldirektør i kommunalt comeback

Tønder Kommune ansætter ny direktør for teknik og miljø. Han bringer erfaring fra kommunaldirektørstilling med ind i jobbet.

53-årige Michael Holst bliver ny direktør for Teknik og Miljø i Tønder. Han afløser Ditte Lundgaard Jakobsen, der før jul forlod jobbet for at blive direktør i Aabenraa. Det skriver Tønder Kommune i en pressemeddelelse.

Michael Holst har tidligere været kommunaldirektør i Fredericia Kommune og direkør i Sønderborg Kommune, men kommer fra en stilling som projektdirektør i Musskema.dk, hvor han har været ledelsesrådgiver.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet i Tønder Kommune, ikke mindst fordi jeg i meget høj grad kan identificere mig med Tønder Kommunes leveregler og hele det ledelsesgrundlag, der er skabt i kommunen. De sidste par år er det blevet helt klart for mig, at jeg trives bedst, når jeg er en del af et aktivt fællesskab, hvor man samarbejder om og udvikler fælles mål, siger Michael Holst.

Kommunaldirektør Klaus Liestmann peger på den nye direktørs faglige ballast som afgørende for valget af ham.

LÆS OGSÅ Favrskov henter teknikdirektør i nabokommunen

– Med Michael Holst får vi både en stærk ledelsesprofil med kommunal erfaring og samtidig også en mand, der virkelig vil gå ind og være med til at tage ansvar for, at Tønder Kommunes værdier og mål bliver realiseret. Jeg er overbevist om, at Michael og Tønder Kommune bliver et godt match, og jeg glæder mig til samarbejdet, siger kommunaldirektøren.

Udover direktørjobbene i Fredericia og Sønderborg har Michael Holst også arbejdet i den nu tidligere Nordborg Kommune. Han bor i Aabenraa Kommune.

Michael Holst begynder i jobbet den 1. marts. jki@kl.dk

Emneord
Ledelse, Navne, Miljø, Teknik

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Tidligere kommunaldirektør i kommunalt comeback Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger