Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
21.01.2021 kl. 11.20

Kommune giver coronabonus til samtlige ansatte

Holbæk vil bruge 4,1 millioner kroner til coronabonus til kommunens 4.500 ansatte. De kan hver især se frem til 900 kroner som tak for indsatsen under coronakrisen.

De kommunale medarbejdere i Holbæk Kommune har ydet en stor indsats under coronakrisen, og det skal belønnes med 900 kroner til hver eneste ansatte i kommunen. Det har kommunalbestyrelsen i Holbæk besluttet på byrådsmødet i går onsdag.

Det var Enhedslisten, der foreslog coronabonussen i form af 1.000 kroner til frontpersonalet i sundheds- og plejesektoren. Dem er der 1.000 af, og forslaget ville derfor koste en million kroner. Men byrådet talte sig i stedet frem til at udvide forslaget, så samtlige ansatte i kommunen får en økonomisk tak for indsatsen.

Det udvidede forslag kommer til at koste kommunen 4,1 millioner kroner, som skal findes i en pulje til uforudsete udgifter eller i overførsler fra sidste år.

Kommunalbestyrelsen har endnu ikke afgjort, hvordan coronabonussen skal udmøntes. Men på byrådsmødet drøftede partierne ifølge regionalmediet Sjællandske flere forskellige muligheder. Udgangspunktet er, at pengene bliver fordelt til kommunens afdelinger, hvor ledelse og medarbejdere sammen kan finde ud af, hvordan pengene skal bruges. Det kan for eksempel være i form af gavekort til lokale erhvervsdrivende eller pengene kan puljes og bruges til at holde en fest for medarbejderne.

LÆS OGSÅ Hjemsendt Fredericia-chef fratræder

Den endelige udformning af coronabonussen skal behandles på et kommende byrådsmøde. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Kommune giver coronabonus til samtlige ansatte Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger