Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
20.01.2021 kl. 08.00

Odenseanske virksomheder inviteres til at vurdere kommunen

By- og kulturrådmand Christoffer Lilleholt (V) vil lade alle lokale virksomheder fortælle, om kommunens service er tilfredsstillende.

Der er allerede adskillige årlige målinger af, hvor erhvervsvenlige Danmarks 98 kommuner er. Men de undersøgelser er ikke fintmaskede nok, mener Odenses by- og kulturrådmand, Christoffer Lilleholt (V).

Samtlige 25.000 virksomheder i kommunen vil derfor i den kommende tid modtage et spørgeskema fra forvaltningen, hvor de inviteres til at bedømme den service, kommunen leverer. Det skal bruges til en analyse, så servicen kan blive forbedret.

Og på forhånd regner han med, at der vil komme kritik frem i lyset fra byens virksomheder, der spænder lige fra medicinalvirksomheden Orifarm med en milliardomsætning til en masse enkeltmandsfirmaer.

– Jeg tror, at der er udfordringer, hvor vi har lavet store besparelser. Når der ikke er det samme antal mennesker til at behandle det samme antal sager, kan man misse dialogen med virksomheder. Så vil der nok også være områder, hvor vi går for hurtigt i gang, og ikke for forventningsafstemt med virksomhederne, siger Christoffer Lilleholt til TV 2 Fyn.

LÆS OGSÅ KL-klumme: Modtager kommunale topchefer bestikkelse?
FOR ABONNENTER

Mens kommunens undersøgelse omfatter alle virksomheder og dermed alle cvr-numre i Odense Kommune, bygger eksempelvis Dansk Industris årlige måling af erhvervsvenligheden kun på 160 odenseanske virksomheder. mdbr@kl.dk

Emneord
Erhverv, Forvaltning

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Odenseanske virksomheder inviteres til at vurdere kommunen Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger