Foto: Ole Mortensen/Struer Kommune
Foto: Ole Mortensen/Struer Kommune
12.01.2021 kl. 12.52

Lynghøjs efterfølger fundet i tæt kampvalg

Socialdemokratiet i Struer har valgt John Christoffersen som ny borgmesterkandidat efter borgmester Niels Viggo Lynghøj, der ikke genopstiller.

Der måtte tælles stemmer tre gange, da Socialdemokratiet i Struer Kommune valgte partiets borgmesterkandidat til valget i november.

Med en føring på blot seks stemmer blev det viceborgmester John Christoffersen, der vandt afstemningen. Han fik 50 stemmer, mens modkandidaten, byrådsmedlem Flemming T. Sørensen, fik 44.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

John Christoffersen er 68 år og har været medlem af Struer Byråd siden 2002. Han har siden 1992 været ansat i Bang & Olufsen.

LÆS OGSÅ Kort nyt
FOR ABONNENTER

Til november skal han forsøge at fastholde borgmesterposten på socialdemokratiske hænder i kommunen, hvor magten ofte er skiftet mellem Venstre og Socialdemokratiet. Venstre er i dag byrådets største parti og stiller med tidligere borgmester Mads Jakobsen som spidskandidat.

Den nuværende borgmester, Niels Viggo Lynghøj (S), meddelte i oktober, at han ikke genopstiller efter 24 år i kommunalpolitik og knap ti år som borgmester ad flere omgange. mdbr@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Lynghøjs efterfølger fundet i tæt kampvalg Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger