Arkivfoto: Folketinget
Arkivfoto: Folketinget
12.01.2021 kl. 12.22

Eks-folketingsmedlem vil være borgmester

Claus Larsen-Jensen (S) vil nu tage kampen op mod Bornholms borgmester Thomas Thors (S) om at blive borgmesterkandidat.

Ved årsskiftet overlod Winni Grosbøll (S) borgmesterposten på Bornholm til Thomas Thors (S), der tidligere har været borgmester både i den sammenlagte kommune og i den gamle Rønne Kommune.

Han meldte sig også som mulig spidskandidat og fik opbakning fra hele byrådsgruppen og partiets folketingsmedlem, miljøminister Lea Wermelin (S) – og dermed lignede valget en formsag.

Sådan ender det dog ikke nødvendigvis, for nu melder Claus Larsen-Jensen sig også på banen. Det tidligere folketingsmedlem og medlem af Europa-Parlamentet har takket ja til en opfordring om at stille op. Den 67-årige politiker ser sig selv som et frisk pust, der vil have fokus på velfærd og erhvervsliv.

– Jeg tror, mange på Bornholm synes, der trænger til lidt fornyelse i kommunalpolitikken. Det mener jeg, at jeg kan bidrage med. Der er sket mange positive ting under Winni Grosbøll, og sådan set også med Thomas Thors som formand for havnen, men jeg tror, vi skal videre. Jeg tror, der er en række udfordringer og muligheder, som det er vigtigt, at der er en offensiv tilgang til, siger Claus Larsen-Jensen til TV 2 Bornholm.

LÆS OGSÅ Kort nyt
FOR ABONNENTER

Anette Stæhr, der er formand for Socialdemokratiets kommuneforening på Bornholm, glæder sig over, at medlemmerne nu får en kandidat mere at vælge imellem.

Medlemmerne af partiet vælger spidskandidat på et opstillingsmøde 23. marts. mdbr@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Eks-folketingsmedlem vil være borgmester Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger