Arkivfoto
Arkivfoto
11.01.2021 kl. 13.01

KL reklamerer for direktør-opslag til enhed, som ikke er oprettet endnu

KL’s bestyrelse har endnu ikke nikket til storstilet fusion. Alligevel teaser administrerende direktør for det formentligt kommende jobopslag. Tiden er knap, lyder det.

”Normalt ville jeg tænke, at man først promoverer et stillingsopslag, når man rent faktisk har et. Men ingen regel uden undtagelser.”

Sådan begynder KL’s administrerende direktør Kristian Wendelboe et opslag på det sociale medie LinkedIn, hvori han teaser for, at KL formentlig snart slår en stilling op som direktør for en ny udviklingsenhed, der forventes at få navnet Komponent.

Formentlig og forventeligt, fordi KL’s bestyrelse endnu ikke formelt har sagt ja til at sammenlægge KL’s Konsulentvirksomhed, Center for Offentlig Kompetenceudvikling (COK) og områderne ledelsespolitik og ledelsesudvikling fra KL’s sekretariat.

Det sker først på et bestyrelsesmøde 21. januar.

LÆS OGSÅ Esbjerg kobler humor og digitalisering

Alligevel har Kristian Wendelboe allerede taget hul på direktørjagten på sin LinkedIn-profil.

– Jeg er lidt tidligt på den. Jeg kan ikke være sikker på, at der overhovedet bliver slået en stilling op. Det afgør bestyrelsen. Men hvis man kigger i kalenderen, skal processen gå rasende stærkt, hvis vi vil være sikre på at have en direktør, der kan begynde 1. april. Jeg vil gerne undgå, at mulige kandidater tænker, at stillingen er besat, og derfor prøver jeg at skabe lidt opmærksomhed, siger han til Danske Kommuner.

Det nye udviklingscenter ventes at få omkring 100 medarbejdere. mdbr@kl.dk

Emneord
KL, Ledelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: KL reklamerer for direktør-opslag til enhed, som ikke er oprettet endnu Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger