Pressefoto
Pressefoto
06.01.2021 kl. 10.58

NB-profil dropper byrådet

Nye Borgerlige-profilen Mette Thiesen forlader kommunalpolitik efter næste valg. Hun vil i stedet fokusere på arbejdet i Folketinget.

Mette Thiesen, der i dag sidder i byrådet i Hillerød for Nye Borgerlige, vil ikke genopstille ved næste valg.

– Det går rigtig godt for Nye Borgerlige. Vi har næsten fordoblet vores medlemstal det seneste år i Hillerød, og på landsplan er vi nu over 14.000 medlemmer. Derfor mener jeg, det må være tid til at give stafetten videre til en af de mange andre lokale kræfter, vi har her i Hillerød, siger Mette Thiesen til Danske Kommuner.

Mette Thiesen blev ved kommunalvalget i 2017 valgt som Nye Borgerliges eneste byrådsmedlem, da lige over 800 stemmer sikrede hende et mandat i Hillerød. Siden har en håndfuld byrådsmedlemmer landet over skiftet parti og sluttet sig til Nye Borgerlige, som nu foruden Mette Thiesen kan tælle de to byrådsmedlemmer Heino Hahn og John Pawlik i Vordingborg, Ghita Nelander i Næstved og Karsten Byrgesen i Fredericia.

Mette Thiesen vil nu fokusere på sit arbejde i Folketinget, hvor hun ligeledes er valgt.

LÆS OGSÅ Mettes kamp for de ældres mad
FOR ABONNENTER

– Jeg har altid taget mit arbejde i kommunalbestyrelsen meget alvorligt, og jeg har brugt meget tid på det. Jeg ser det som en meget stor tillidserklæring, jeg fik fra de over 800, der stemte personligt på mig ved sidste valg. Jeg render heller ikke af pladsen før tid. Men jeg synes, det giver god mening, når det går godt for Nye Borgerlige, at jeg fokuserer på mit arbejde i Folketinget, og i stedet overlader stafetten til andre lokalt i Hillerød. Det har jeg meget stor tiltro til, at de sagtens kan løfte, siger Mette Thiesen.

Nye Borgerlige i Hillerød har opstillingsmøde den 26. januar, hvor partiets spidskandidat skal vælges. antj@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: NB-profil dropper byrådet Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger