Pressefoto
Pressefoto
05.01.2021 kl. 11.31

Tidligere MF'er vikarierer på rådmandspost

Per Clausen (EL) overtager Enhedslistens rådmandspost i Aalborg for Lasse P. N. Olsen på midlertidig basis.

Enhedslistens Per Clausen, der er tidligere folketingsmedlem, er flyttet ind i rådmandskontoret i Aalborg i går mandag. Rådmand for miljø og energi Lasse P. N. Olsen er nemlig gået på barsel i fire måneder. Det skriver Per Clausen på sin Facebook-side.

– Så er jeg på plads på rådmandskontoret, hvor jeg skal vikariere for Lasse i 4 måneder. Det bliver spændende at arbejde med klima og miljø igen, skriver Per Clausen.

Han blev valgt ind i kommunalbestyrelsen i Aalborg i 2013, hvor han var spidskandidat for Enhedslisten, der dengang ikke var repræsenteret i byrådet. Per Clausen, der dengang sad i Folketinget, fik 4.631 personlige stemmer og var med til at sikre Enhedslisten tre mandater – et af dem gik til Lasse P. N. Olsen, der blev rådmand ved samme lejlighed, fordi Enhedslistens regler om dobbeltmandater ikke tillod Per Clausen at være både folketingsmedlem og rådmand på samme tid.

Per Clausen meddeler i samme ombæring, at han genopstiller ved næste kommunalvalg til november.

LÆS OGSÅ DF-kandidat kaldte SF’er for ”feltmadras”: Nu er han færdig i partiet

– Jeg mener stadig, jeg har noget at byde på – både i en kommende valgkamp og i byrådet – så må vi se, hvilken rolle medlemmerne giver mig her, skriver han.

Det er Enhedslistens medlemmer, der afgør opstillingsrækkefølgen ved en urafstemning. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Tidligere MF'er vikarierer på rådmandspost Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger