Assens ansætter Jan Præstholm som ny direktør. Foto: Assens Kommune
Assens ansætter Jan Præstholm som ny direktør. Foto: Assens Kommune
26.02.2021 kl. 11.15

Assens henter ny direktør

Jan Præstholm er hyret som ny direktør for uddannelse, børn og familie i Assens Kommune. Han kommer fra en stilling som direktør for børn og skole, pleje og omsorg i Tønder.

53-årige Jan Præstholm skal være ny direktør for uddannelse, børn og familie i Assens Kommune. Den oprindeligt læreruddannede direktør kommer fra en lignende stilling i Tønder Kommune, hvor han havde ansvaret for børn og skole, pleje og omsorg.

Borgmester Søren Steen Andersen (V) kalder den nye direktør for kompetent og med bred indsigt i den kommunale verden.

– Jan får en stor opgave i at sikre, at Vision 2030 og vores nye børn og ungepolitik bindes tæt sammen, så der både sikres fremdrift i implementeringen af politikkens indsatser samt sættes en tydelig retning inden for fagområdet, så ambitionerne dér kan blive til virkelighed. Den helhedsorienterede indsats og arbejdet med at sikre alle vores børn og unge de bedste forudsætninger for det gode børne- og ungeliv, samt udviklingen af den almene inkluderende folkeskole vil være i fokus i de kommende år. Jan kommer med stor erfaring og kompetencer inden for børn og ungeområdet, som jeg er sikker på, at vi kan drage stor nytte og gavn af i Assens Kommune, siger Søren Steen Andersen om Præstholms nye job.

Jan Præstholm er uddannet fra Herning Seminarium og har siden suppleret sin læreruddannelse med blandt andet en masteruddannelse i offentlig ledelse. Han er i øjeblikket direktør i Tønder Kommune og har desuden direktørstillinger i Svendborg og Aarhus på cv'et. 

LÆS OGSÅ Næstved ansætter direktør med husdyrhold i privaten

Han er udvalgt blandt et ansøgerfelt på 29 personer, og så ser han ikke overraskende frem til at begynde i sin nye stilling.

– Der er en spændende udvikling i gang, ikke bare på børne- og ungeområdet, men i kommunen generelt. Det giver gode vilkår for at indfri ambitionerne om at skabe de bedste forudsætninger for et godt børne- og ungeliv. I det hele taget synes jeg rigtig godt om, at der i Assens Kommune er et stort fokus på fællesskabets betydning. Det flugter godt med mine egne ledelses- og livsværdier, siger Jan Præstholm.

Han begynder i Assens den 1. april, og pendlerafstanden er til at overskue. Han bor nemlig i Svendborg med sin kone, med hvem han har to voksne børn. jki@kl.dk

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Assens henter ny direktør Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger