Ulrich Schmidt-Hansen bliver ny kommunaldirektør i Gladsaxe. Foto: Gladsaxe Kommune
Ulrich Schmidt-Hansen bliver ny kommunaldirektør i Gladsaxe. Foto: Gladsaxe Kommune
25.02.2021 kl. 10.49

Gladsaxe finder kommunaldirektør i egne rækker

Ulrich Schmidt-Hansen bliver kommunaldirektør i Gladsaxe Kommune.

Gladsaxe har fundet sin nye kommunaldirektør, der skal tage over efter Bo Rasmussen, der går på pension med udgangen af marts. Den nye kommunaldirektør er på alle mulige måder fundet i egne rækker. Det er nemlig Ulrich Schmidt-Hansen, der er blevet valgt til stillingen, og han er i øjeblikket social- og sundhedsdirektør, ligesom han de sidste 16 år har boet i kommunen.

Borgmester Trine Græse (S) glæder sig til samarbejdet med den nyudnævnte kommunaldirektør.

– Ulrich har en meget bred erfaring fra sine 10 år som direktør i den kommunale verden, og han har allerede gjort det rigtig godt i Gladsaxe. Blandt andet her under corona-pandemien har han det seneste år vist, hvordan han i den grad evner at sætte sig i spidsen og sikre fælles retning i de mange og store opgaver, vi som kommune har skullet løse i forbindelse med en stor sundhedskrise, siger Trine Græse.

Ulrich Schmidt-Hansen er 45 år gammel og har udover sit job i Gladsaxe også været beskæftiget i både kommuner og centraladministrationen. Han har tidligere været direktør i Holbæk og Herlev, hvor han havde ansvaret for ældre, sundhed, handicap, beskæftigelse, borgerservice, skole, børn og familie. Han har desuden arbejdet i både finansministeriet og økonomi- og erhvervsministeriet.

LÆS OGSÅ Frederiksberg-direktør bliver ny topchef i Sorø

Den nye kommunaldirektør kalder Gladsaxe for en kommune på forkant, med ambitiøse politikere og fagligt dygtige medarbejdere og ledere.

– Med Gladsaxestrategien og FN’s verdensmål som ramme har vi alle en klar ambition om at skabe vækst og velfærd til vores borgere og virksomheder. Det skal ske gennem en grøn og bæredygtig omstilling, som ikke alene kan mærkes hos kommunens borgere, men også kan være med til at vise vejen for resten af kommunerne i Danmark. Det er ambitioner, jeg i den grad kan identificere mig med og derfor glæder jeg mig rigtig meget til at stå i spidsen for at føre disse ambitioner ud i livet, siger Ulrich Schmidt-Hansen.

Han tiltræder i sin nye stilling den 1. april. jki@kl.dk

Emneord
Navne, Ledelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Gladsaxe finder kommunaldirektør i egne rækker Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger