Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
24.02.2021 kl. 10.01

Lejre henter centerchef på Vestegnen

Lejre Kommune har ansat Nicolaj Drøschler som ny chef for center for job og social. Han kommer fra en lignende stilling i Glostrup Kommune.

Lejre Kommune har hyret 45-årige Nicolaj Drøschler som ny chef for center for job og social. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som centerchef i Glostrup Kommune og har en række lederstillinger i det kommunale på cv'et, betoner vicekommunaldirektør i Lejre, Peter Olsen.

– Nicolaj skal med sin solide ledelseserfaring stå i spidsen for den videre udvikling af Center for Job & Social og vil især have fokus på at sikre, at vi gør en positiv forskel for kommunens borgere og virksomheder, siger Peter Olsen.

I jobbet som centerchef i Lejre skal han arbejde med konsekvenserne af nedlukning og coronapandemi, ligesom der skal arbejdes med det specialiserede område, siger kommunaldirektøren.

LÆS OGSÅ Hjemsendt Fredericia-chef fratræder

– Borgere og virksomheder i Lejre Kommune kan også mærke effekten af pandemien og de to langvarige nedlukninger, og det bliver et af vores fokusområder, siger Peter Olsen.

Nicolaj Drøschler, der er uddannet socialrådgiver og siden har taget en diplomuddannelse i ledelse og en master i public governance, ser frem til arbejdet i Lejre.

– Jeg ser store muligheder for at styrke den tværfaglige og koordinerede indsats til gavn for den enkelte borger og virksomhed i Lejre, og jeg ser ligeledes store muligheder i Lejres høje ambitioner som kommune, blandt andet i forhold til borgerinddragelse og samarbejde med videre. Det vil jeg gerne bidrage til, siger Nicolaj Drøschler.

Han har en lang karriere i den kommunale verden på den københavnske vestegn bag sig. Efter at have været sagsbehandler på Lokalcenter Vesterbro i Københavns Kommune i en kortere periode i 2002 skiftede han til Brøndby Kommune, hvor han stod i spidsen for et projekt for langtidsledige kontanthjælpsmodtagere. Et år efter blev han afdelingsleder i Hvidovre Kommune, hvor han var i syv år. I 2011 fik han job som teamchef i Rødovre Kommune, indtil han i januar 2014 blev jobcenterchef i Glostrup og i maj 2019 centerchef i samme kommune.

LÆS OGSÅ Favrskov henter chef i nabokommunen

Han begynder i sin nye stilling den 1. april. jki@kl.dk

Emneord
Navne, Ledelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Lejre henter centerchef på Vestegnen Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger