Hanne Ahrens går på pension til sommer. Foto: Silkeborg Kommune
Hanne Ahrens går på pension til sommer. Foto: Silkeborg Kommune
24.02.2021 kl. 10.53

Direktør går på pension

Efter tyve år som direktør i samme kommune går Hanne Ahrens på pension til sommer.

Efter 37 års karriere i en række kommuner, heraf 26 år som leder og af dem 20 år som direktør, har koncerndirektør i Silkeborg Kommune Hanne Ahrens meddelt, at hun går pension ved udgangen af juni 2021. Det skriver Silkeborg Kommune i en pressemeddelelse.

Hanne Ahrens er 62 år og uddannet arkitekt. Efter at have haft stillinger i en række vestjyske kommuner som planlægger, planchef og personalechef, blev hun i 2001 kommunaldirektør i den daværende Them Kommune, og ved kommunalreformen i 2007 blev hun en del af direktionen i den nye Silkeborg Kommune.

Silkeborgs kommunaldirektør, Lone Lyrskov, giver Ahrens følgende ord med på vejen.

– Hanne Ahrens har som kommunaldirektør i Them Kommune og koncerndirektør i Silkeborg Kommune været med til at præge Silkeborg Kommune gennem to årtier. Hun var en drivkraft ved etableringen af den nye Silkeborg Kommune og dannelsen af en ny fælles kultur. Hun bidrog til, at Silkeborg Kommune kom sikkert igennem den økonomiske krise i 2010, og hun har gennem de senere år aktivt bidraget til at udvikle fremtidens velfærd og fællesskabet i kommunen, siger kommunaldirektør Lone Lyrskov.

LÆS OGSÅ Hjemsendt Fredericia-chef fratræder

Hanne Ahrens har i dag direktøransvaret for de store velfærdsområder børne-, familie- og skoleområdet, kultur og borgerservice, beskæftigelsesområdet og Socialtilsyn Midt.

– Jeg vil gerne takke Hanne Ahrens for hendes store indsats gennem årene og det store engagement, hun har lagt i at være med til at skabe den gode kommune, vi har i dag, siger Lone Lyrskov.

Stillingen vil hurtigst muligt blive slået op, oplyser Silkeborg Kommune. jki@kl.dk

Emneord
Navne, Ledelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Direktør går på pension Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger