Henrik Nielsen bliver ny kommunaldirektør i Stevns Kommune. Foto: Sorø Kommune
Henrik Nielsen bliver ny kommunaldirektør i Stevns Kommune. Foto: Sorø Kommune
23.02.2021 kl. 13.11

Ny kommunaldirektør i Stevns

Stevns Kommune får ny kommunaldirektør fra den 1. april.

En enig kommunalbestyrelse i Stevns har valgt at ansætte den 44-årige Henrik Nielsen som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som vicekommunaldirektør i Sorø Kommune.

Borgmester Anette Mortensen (V) peger på Henrik Nielsens mangeårige erfaring fra den kommunale verden som en stor fordel.

– Med otte års direktørerfaring fra både Gribskov, Lejre og Sorø er han klædt rigtig godt på til opgaven, og jeg glæder mig meget til samarbejdet, hvor vi sammen med både kommunalbestyrelsen og forvaltningen skal sikre kommunens positive udvikling, siger borgmester Anette Mortensen (V).

Som ny kommunaldirektør i Stevns skal Henrik Nielsen blandt andet omsætte visionen 'Stevns – Du kommer igen!' til virkelighed, understøtte arbejdet med kommunens økonomiske styring og bidrage til kommunens mange udviklingsprojekter.

LÆS OGSÅ Direktør udpeget for Komponent

Henrik Nielsen fortæller om sit nye job i Stevns:

– Jeg er stolt og ydmyg over, at Stevns Kommune har vist mig den tillid at pege på mig som ny kommunaldirektør. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at leve op til den tillid. Stevns Kommune er et fantastisk sted med et enormt potentiale, og jeg glæder mig til at bidrage til fortsat at forløse potentialet. Først og fremmest til gavn for kommunens borgere og erhvervsliv, men også for de mange mennesker, der hvert år besøger Stevns for at tage del i de oplevelser, området har at byde på.

Henrik Nielsen er uddannet inden for offentlig administration og ledelse og har flere års direktørerfaring med en bred vifte af de kommunale fagområder. Fra 2014 til 2020 var han direktør og senere vicekommunaldirektør i Lejre, inden han tog til Sorø Kommune, hvor han er vicekommunaldirektør.

Inden sin første direktørstilling var han fra 2003 til 2010 økonomisk konsulent i Hørsholm Kommune. Derefter blev han økonomichef i Holbæk og siden økonomichef og senere direktør i Gribskov Kommune.

LÆS OGSÅ Favrskov henter teknikdirektør i nabokommunen

Henrik Nielsen starter i jobbet den 1. april. jki@kl.dk

Emneord
Navne, Ledelse

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny kommunaldirektør i Stevns Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger