Foto: Billund Kommune
Foto: Billund Kommune
12.02.2021 kl. 12.41

Byråd dropper budgetforhandlingerne

Der bliver ikke nogle traditionelle budgetforhandlinger i Billund Kommune i år. I stedet bliver 2022-budgettet en teknisk fremskrivning af det nuværende.

Allerede inden de første streger på papiret er tegnet, er Billund Byråd blevet enige om at droppe budgetforhandlingerne i år.

Det skriver JydskeVestkysten.

– Vi synes, at det lige præcis i år med budgettet for 2022 kunne være godt, hvis vi tager et år, hvor vi ikke gør noget. Vi laver et teknisk budget, så de ændringer, der kommer i forbindelse med økonomiske forhandlinger og almindelige fremskrivninger bliver indarbejdet. Ellers laver vi ikke noget andet i vores budget for 2022, siger borgmester Ib Kristensen (V) til avisen.

Med budgettet for 2021 blev der vedtaget en række besparelser, der er i gang med at blive udmøntet. Set i det lys vil politikerne ikke bede forvaltningen om at lave et nyt sparekatalog. Selv hvis budgettet holder, regner Billund Kommune med at komme ud af 2021 med et underskud. 

LÆS OGSÅ Haderslev ruller grønthøsteren ud for at finde råderum

Noget bliver dog, som det plejer. Til efteråret vil politikerne mødes for at drøfte, hvilke anlægsprojekter, der skal sættes i gang næste år. mdbr@kl.dk

Emneord
Budget, Økonomi, Byråd

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Byråd dropper budgetforhandlingerne Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger