Kasper Graa Wulff bliver ny koncerndirektør i Lyngby-Taarbæk Kommune. Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune
Kasper Graa Wulff bliver ny koncerndirektør i Lyngby-Taarbæk Kommune. Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune
02.02.2021 kl. 10.44

Ny direktør til Lyngby-Taarbæk

Lyngby-Taarbæk Kommune henter ny koncerndirektør fra København.

Kasper Graa Wulff bliver ny direktør i koncerndirektionen i Lyngby-Taarbæk Kommune. Han får ansvar for Center for Trafik, Miljø og Bæredygtighed, Center for Udvikling, Plan og Byggesag samt Center for Unge, Borgerservice og Arbejdsmarked. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Kasper Graa Wulff har senest været chef for Byggeri København og en del af koncerndirektionen i økonomiforvaltningen i København. Han har en kandidatgrad i statskundskab, som blandt andet er suppleret med en lederuddannelse ved INSEAD.

– Vi glæder os til samarbejdet med Kasper Graa Wulff. Alle i kommunalbestyrelsen er enige om, at Kaspers solide erfaringer fra den offentlige sektor og uddannelsesmæssige ballast kan gøre en afgørende forskel for centrale områder i kommunen. Og så er det også et plus, at han har et godt kendskab til og sætter pris på kommunen, da han har brugt meget fritid i vores skønne, grønne områder, siger borgmester Sofia Osmani (K).

Kasper Graa Wulff hæfter sig ved, at kommunen har mange udviklingsprojekter.

LÆS OGSÅ Ringsted afskediger kommunaldirektør

– At udvikle kommunen i respekt for historien og de store eksisterende kvaliteter bliver en helt central opgave, siger han.

Direktøren tiltræder den 1. marts. antj@kl.dk 

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Ny direktør til Lyngby-Taarbæk Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger